Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK O EUROPSKOJ UNIJI
Povratak na članak

Milanović: EU fondovi neće nas obogatiti, ne možemo biti europski socijalni slučaj

Predsjednik Zoran Milanović obišao je Gerontološki centar "Zajezda“ te je u pratnji domaćina, predsjednice Općinskog vijeća Općine Budinščina Dijane Margetić, obišao i štandove na kojima su bili izloženi lokalni proizvodi

Komentari 6

PO
podravina
08:30 02.05.2024.

Milanovicu, TI si socijalni slucaj u glavi, imas pamet djeteta sa posebnim potrebama, a oni koji te "pozivaju" da im "uvelicas proslavu" su jos malo ispod razine djece koje sam spomenuo, ne sa namjerom da ih uvredim nego suprotno da im se pomogne.

VL
TA
takoje
11:03 02.05.2024.

na ovom sajmu rekao ovo, na onom sajmu rekao ono... ništa novo

VL
EB
EBERT
13:00 02.05.2024.

Vidi se koliko mu je do Hrvatskog naroda. Da ljudi bolje zive to njega nije briga ni u njegovom interesu Takovo nesto se naziva Prjecednikom.

VL
VE
Ventus
11:19 02.05.2024.

Zoka....Zoka.....što gore to bolje.

VL
HR
Hrvojević
07:00 02.05.2024.

Svijetom upravljaju korporacije. Glavni cilj korporacija je preuzeti tržište a to rade na jednostavan način gdje možemo to vidjeti na najboljem primjeru a to su male trgovine po selima i kvartovima koje su izumrle radi trgovačkih centara, isto će se desiti i sa OPG-om gdje će doći par velikih i izgurati sve male, te isto će se desiti sa apartmanima gdje će ih hotelski lobij uz pomoć politike izgurati sa tržišta. Neovisan čovjek najopasniji je čovjek za njih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.