Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljetni predah

Milanović će se s obitelji odmarati u hvarskoj vili, cijena se ne zna

\'05.10.2010., Iblerov trg, Zagreb - Zoran Milanovic, predsjednik SDP-a.  Photo: Boris Scitar/PIXSELL\'
Boris Ščitar/PIXSELL
31.07.2012.
u 10:00

Premijer će ljetovati na Hvaru, a ne u obiteljskoj kući na Krku ili rezidenciji na Brijunima, jer je hvarska vila najpogodnija za službu osiguranja

Supruzi Sanji i sinovima na ljetovanju u državnoj rezidenciji “Vila Kovač” na otoku Hvaru predsjednik Vlade Zoran Milanović pridružit će se, kako doznajemo, tek nakon proslave “Oluje”. Prije toga predsjedat će još jednom sjednicom Vlade, a onda slijedi najvjerojatnije dvotjedni raspust u Banskim dvorima. Zoran Milanović s obitelji će se u hvarskoj rezidenciji odmarati deset dana ili koji dan manje.

Zbog svojevrsnog vakuuma koji je nastao donošenjem nove uredbe o korištenju rezidencijalnih objekata u vlasništvu RH, nije jasno koliko će (i hoće li uopće) obitelj Milanović platiti ljetovanje. Naime, stari cjenik za apartman od 250 kuna dnevno više ne vrijedi, a novi tek treba odrediti Mladen Pejnović, šef Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom.

>>Tko je sve i na čiji poziv ljetovao u Vladinim vilama ne zna ni premijer

Ključne riječi

Komentara 23

CH
CH2710
10:25 31.07.2012.

. 31.07.2012. u 10:20h zorbas.grk je napisao/la: pobljuvat ću se ===================================================================== Onda si u to legni i dobro se provaljaj!

PH
ponosni_Hrvat
10:30 31.07.2012.

I ja bih na ljetovanje i odmor, ali moram biti odgovoran jer sebi i obitelji to ne mogu trenutno priuštiti! Premijera kad budu pitali zašto je išao na ljetovanje kad je stanje u državi, takvo da si to ne može priuštiti, on će vjerovatno odgovoriti da on tu ne vidi ništa sporno. Ili će odgovoriti da je to prva glas koji čuje, te da on nema ništa s time što je bio na ljetovanju.

ZG
zorbas.grk
10:20 31.07.2012.

pobljuvat ću se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije