Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraživanja
Povratak na članak

Milanović carinicima plaća dug Račanove vlade

Potraživanja carinika za prekovremene sate i rad u smjenama sa sedam do deset tisuća, nakon suda narasla na 50-ak tisuća kn

Komentari 6

ST
standup
23:27 22.02.2012.

carinici i spedicije, su najveci lopovi.., i sada im nije dosta i nemogu puno-krasti, jer je kriza , pa cé im ovo docí \"melem na ranu \"!!

VL
VA
vatoka
22:57 22.02.2012.

Carina je ahilova peta ove države. Od presudne je važnosti za opstanak domaćeg gospodarstva, jer treba sprječavati uvoz robe sumnjive kvalitete i sumnjivog porijekla. Umjesto toga, carina je upravo služila za šverc, a posao na carini je bio privilegija. Milanovićeva vlada ima ozbiljnog posla s carinom, ali nisu to prekovremeni sati, nego ljudi koji su tamo radili.

VL
OM
omer
07:21 23.02.2012.

Carina je država u državi , a predsjednik je gospodin BARIŠIĆ, koji sad uživa u blagodati svoje države.

VL
OB
-obrisani-
08:10 23.02.2012.

Carina jest država u državi Milanoviću : Na posao - opravdaj svoje mjesto premijera ili odstupi

VL
PE
Pegaz
08:17 23.02.2012.

I opet je, na zalost, drzava sama sebi neprijatelj i sama sebi radi probleme. Da nase pravosudje zaista funkcionira (nije mi samo jasno kako su uspjeli zatvoriti poglavlje 23 o pravosudju!), ne bi se ove tuzbe, ipak se radi o radnim sporovima, provlacile po sudu vec barem 8-9 godina pa bi i dug prema sluzbenicima bio barem 4 puta manji nego je sada. Mozda bi mogli sudu naplatiti kaznu, za to sto je ostetio proracun rastezanjem radnog spora do besvijesti? :))))

VL
CE
Ceca
08:24 23.02.2012.

Hrvatska ionako preveć ne koristi carinu kao sredstvo punjenja proračuna. Uvoz \"prvoklasnog\" mlijeka iz BiH i Srbije to najbolje pokazuje. Carinu bi najbolje bilo dati u koncesiju, kao parkirališta u Zagrebu Zagrebparkngu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.