Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićen gradonačelnik
Povratak na članak

Milan Bandić: Zagreb, to sam ja!

Postaje sve moćniji, umišlja si da je nepobjediv, a tada čini prvu veliku grešku. Ulazi u utrku za predsjednika, izbacuju ga iz SDP-a, a potom od Josipovića gubi izbore

Komentari 15

Avatar whitesox
whitesox
17:33 20.10.2014.

he,he,he!vi još mislite da ste se Bandića rješili na tako perfidan način!Milan Bandić to smo mi!!Milan,Milan...

VL
DU
DubravkinPutVodiNigdje
16:47 20.10.2014.

Drži se Milane,pravi Zagrepčani su uz tebe !

VL
AN
Android
17:03 20.10.2014.

Eno mu i papir iz printera otelo!

VL
DU
Deleted user
18:15 20.10.2014.

Pa sad, ako pravi Zagrepčani zaista "taru krmelje", i imaju istovjetan riječnik M.Bandića - onda je moguće da su "pravi Zagrepčani" uz njega. No nekako dvojim u to.

VL
Avatar štrumpf
štrumpf
19:04 20.10.2014.

Sve ovo mi jako smrdi pošto Bandić nije osoba za kriminal.. ali da politika ima jako duboku prste u svemu ovome to je sigurno a prvenstveno Milanović,Josipović i ekipa.... Vidljivo je da SDP je opasno zagrizo za vlast u ZG... ali Bandić im je bio prepreka previsoka i ovo im je bio jedini način da ga idu pokušati skinuti sa vlasti .. U Holdingu je sigurno bilo kriminala što ne znači da je Bandić to znao ili odgovoran.. Ja vjerujem da Bandić nije kriv i da se bude vratio jači nego ikad što je bio..

VL
DR
dragica949
17:22 20.10.2014.

Nije mi samo jasno kak nije imal prijatelje u policiji,da bi mu neko nekaj šapnul.

VL
DI
duncan_idaho
17:12 20.10.2014.

dovoljno je vidjeti privatnu imovinu svih tih bandićevih pročelnika, načelnika i direktora koji su prije 30 godina došli s gaćama na štapu a sad imaju vile na pantovčaku,

VL
DZ
DINAMO-ZG
17:22 20.10.2014.

Meni je jasno da on štipa gdje može, ali mi nije jasno kako ga narod podržava!? Pa on nikada nije dao konkretan odgovor na neki novinarksi upit o muljažama, već samo otrcane , naučene partijske floskule poput: "Neka institucije rade svoj posao", ili "Treba delati" ili "Ja delam za sve vas"... Pisao sam puno puta ovdje o tome, ali narod kao da je slijep i bedast: hvali ga, vjeruje mu i divi (!?) mu se! Nije ni čudo što smo tu gdje smo, sa ovom svitom partijsko-parazitskih nametnika, lopina i demagoga, koji nas vuku za nos, a svi zajedno dijele naš novac! Bojim se samo da će biti kao i nebrojeno puta do sada: "Tresla se brda, rodio se miš"! Ne zato što je banditić "jadan" nedužan, već zato što je to velika razgranata mreža mafijaško-udbaško-partijsko-rodijačkih veza koje paze jedno na drugo i koje nas sve zajedno pelješe zadnjih više od dva stoljeća! Nadam se da sam u krivu i da će njega i sve ostale lopine iz Lijepe naše stići zaslužena kazna i da će uživati tamo gdje su i zaslužili: na dugogodišnjim robijama! Te da će im pri tome biti oduzeta sva nezakonito stečena imovina! Ili barem njen veći dio... Lijep pozdrav svima koji vole Hrvatsku!

VL
Avatar balen
balen
16:52 20.10.2014.

U tekstu nije spomenuta Bandićeva mreža ljudi (zločinačka organizacija po svemu sudeći) kojom kontrolira apsolutno sve u Zagrebu. Populistički jeftini trikovi osigurali su mu nemali broj pristaša u narodu, osobito priprostom. Njih je oduševljavala njegova prozirna demagogija. Vješto se skrivao dugo vremena. Ipak, uhvatio ga omnipotentni delirij. Umislio je da mu nitko ništa ne može, da je najpametniji, najsposobniji, naj... I - uloviše ga. Sada slijedi poricanje u stilu: To je politički proces, namješteno mi je, bla, bla, bla. (viđeno u slučajevima Samnader, Vidošević itd.) A priprosti puk mu i dalje vjeruje kako on dela kao konj za njih. Komedija se pretvara u farsu!

VL
DU
Deleted user
16:45 20.10.2014.

bandicu ti si bolestan , i dobro je da su te maknuli na sigurno.zagrebom se moze nazvati netko tko zagrebu zeli i radi dobro ,nikako lopine poput tebe i tebi slicnih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.