Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
split

Michel Nakić ponovno prijavljen zbog obiteljskog nasilja

Nasilje
Boris Ščitar
05.05.2010.
u 12:11

U ožujku 2008. sukobio se se s Adilom Buljakuom, ocem svoje tada 16-godišnje djevojke.

SPLIT - Michel Nakić (37) ponovno je prijavljen zbog nasilničkog ponašanja u obitelji, zanemarivanja djece i povrede dužnosti uzdržavanja. Policija sumnja da je od svibnja 2007. godine presretao svoju bivšu suprugu, verbalno i fizički je napadao i prijetio joj ubojstvom.

Udarao ju je rukama i nogama po tijelu, a smrću joj je prijetio i preko kćeri. Alimentaciju nije plaćao od studenog 2008. godine.

Nakić je prikupio više od 100 kaznenih prijava uglavnom za teške krađe, krađe, razbojstva, nasilničko ponašanje u obitelji, nanošenje teških ozljeda, pa čak i za ubojstvo iz 1993. godine.

U ožujku 2008. sukobio se se s Adilom Buljakuom, ocem svoje tada 16-godišnje djevojke. Otac je podivljao kada je doznao da mu se kći viđa s njim. Nju je udario stolcem po leđima, a na Nakića i njegova kuma nasrnuo je sjekirom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije