Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernji u Sevnici
Povratak na članak

Mi kolače nazivamo po njoj, a Melania nas nikada ne spominje

Mi smo lokalpatrioti, ne treba nam američka zastava – kažu Sevničani, kojima se život neće puno promijeniti nakon inauguracije

Komentari 4

DU
Deleted user
14:20 21.01.2017.

Ovo je dno dna. Ajmo sad u makdonalds!

VL
CR
crocro
15:20 21.01.2017.

Da je to vrijedno spomenuti, prva dama Amerike bi to sigurno spomenula. Vjerojatno smatra da je to potpuno beznačajno i nevažno, samo što slovenci od mrava prave slona i to ne prvi puta.

VL
Avatar rothmans
rothmans
00:03 22.01.2017.

kak se netko uopće može zvati Melanija?

VL
KA
kažemja
09:10 22.01.2017.

A kaj ste vi očekivali od supruge jednog Trumpa ? Neku kulturu , poštovanje ili ponos na svoje rodno mjesto? Nemojte biti smješni. Da ima te vrline ne bi ni bila s tim umišljenim miljarderom koji misli da se novcem može sve kupiti.Sve negativno je očito i na nju prenio.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.