Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u studiju
Povratak na članak

Meteorologinja pobjegla iz kadra: Napala je divovska pčela mutant!

– O moj, Bože! Vratila se – kazala je meteorologinja.

Komentari 8

MA
majeltomoguce
11:32 02.10.2014.

Ivica Kristović, zašto to radiš??? Večernjak je institucija, a ovo što ti radiš je žutilo! Od kuda mutant pčela???? Najobičnija pčela i voditeljica se vratila nakon 2 sekunde nasmijana. Gdje se uopče spominje mutant - na twitteru i na videu ne! Ovo nije nivo Večernjaka!

VL
DE
dembinjo
10:14 02.10.2014.

nepismeni novinari, nije pcela nego osa.

VL
Avatar Nexus
Nexus
15:08 02.10.2014.

Kod nas bi bilo obratno. Pcelica bi se srusila mrtva kad bi ugledala nase meteoroloske mumije............................................................................. Nije nikakvo cudo kaj nam je vrijeme tak lose.

VL
Avatar _Hedon_
_Hedon_
11:18 02.10.2014.

Alien!!!

VL
Avatar drug lenjin
drug lenjin
23:02 02.10.2014.

Osa mutant to je mnogo opasnije od pčelice mutanta.Negdje u pozadini čeka woolverine.

VL
HR
HRVATSKA89
02:57 03.10.2014.

a gdje drugdje nego u Americi samo kod njih ima mutanata zombija i najzanimljivij su im oni sportasi koji se pucaju steroidima i pricaju o zdravom zivotu dr.OZ uzima 6 vrsti vitamina kroz tablete i savjetuje o zdra om zivotuotu svaka druga mu je o nekim dodacima prehrani i tabletama navodno organskima jel te su zdrave" a koja je to tableta zdrava za ljudsko tjelo jedno izljeci a zatruje sve ostalo i tako u krug

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.