Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Mesić može prestati biti državni trošak, ali neće

Sramotna politička odluka da bivši predsjednici doživotno uživaju urede ide na dušu Ive Sanadera, jer su on i Mesić dobro trgovali kad su kohabitirali

Komentari 13

DU
Deleted user
07:36 29.02.2016.

Neka prvo dogovara za Patriu, z akoju u Finskoj postoje papiri o direktnoj korupciji samo nitko iz HR bas nece po to ici...nema kada je kradja onda nema razlika izmedju njima svi stite jedni druge

VL
NI
nikolaalexanderborota
12:15 02.03.2016.

...niste normalni - a 'đe će onda "naša" precjednica kad joj istekne - neće valjda na ulicu - neće valjda na fakultet...!?

VL
OC
obican covik
01:42 01.03.2016.

PARAZIT BIO , PARAZIT OSTAO !!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.