Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši predsjednik

Mesić: Miloradu Dodiku ne vjerujem ni jednu jedinu riječ

mesić
Igor Kralj/Pixsell
VL
Autor
Jasmina Popović
01.06.2010.
u 20:12

Josipović je naime izjavio da nema razloga ne vjerovati Dodiku na što je Mesić sinoć rekao da su njegove procjene drugačije.

- Dodik provodi politiku koja je nastavak Miloševićeve politike i ja mu ne vjerujem ni jednu jedinu riječ - izjavio je za Dnevnik HTV-a bivši predsjednik Stjepan Mesić, komentirajući optimistične izjave predsjednika Ive Josipovića nakon njegova sastanka s Miloradom Dodikom, premijerom Republike Srpske.

Josipović je naime izjavio da nema razloga ne vjerovati Dodiku na što je Mesić sinoć rekao da su njegove procjene drugačije. Komentirajući Josipovićeve posjete i isprike koje je tamo izrekao, Mesić je rekao da nije bilo smisla da se svaki dan ispričava.

Ja sam se ispričao u izraelskom Knessetu i Beogreadu, Josipović je napravio korak dalje i smatram to nastavkom jedne pozitivne politike. Ocjenjujući Josipovićevih prvih 100 dana Mesić je zaključio da je zaslužio ocjenu "vrlo dobar".

Komentara 99

SA
Savjest
15:34 07.06.2010.

Ako je Dodikova politika samo nastavak politike Slobodana Miloševića, onda je kraj te politike poznat tj. g. Dodik završit će slično kao i g. Slobodan Milošević!

MA
marko53
20:46 01.06.2010.

Ischmidt-Što ti radiš ovdje? Pederi nisu tema.

X2
xychhr-200
21:50 01.06.2010.

utatica ======================================================== Koji li si ti pametnjaković..? Pa nije Mesić napravio dug, jer ga i nije mogao napraviti, nego tvoj smrdljivi Sanader, Polančec, Kosorica, Kalmeta... ma cijela usrana HDZ-ovska BANDA. Točka.!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije