Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Mesić: Luka Bebić treba odstupiti s mjesta predsjednika Sabora

mesić
Goran Stanzl/PIXSELL
04.01.2010.
u 19:59

I Luka Bebić bi trebao odstupiti s mjesta predsjednika Sabora, jer je sudjelovao u puču. No Kosor sada ima većinu i može nastaviti, rekao je predsjednik.

Izbacivanje Sanadera iz stranke donosi stabilizaciju HDZ-a i bilo je logično izbaciti ga. Sanader je pučem pokušao preuzeti kontrolu nad strankom, a drugi korak bilo bi rušenje Jadranke Kosor.

I Luka Bebić bi trebao odstupiti s mjesta predsjednika Sabora, jer je sudjelovao u puču. No Kosor sada ima većinu i može nastaviti. Opozicija bi morala pokazati zrelost i ne forsirati izvanredne izbore u vrijeme kada pregovaramo s EU. Svakako treba izbjeći konfuziju koja bi nas mogla odvesti natrag.

Uostalom, zašto vlada ne bi bila i manjinska. Bilo je vlada koje su kao manjinske izdržale cijeli mandat. Mislim da će se naći nekoliko zastupničkih ruku koje će nadoknaditi nekoliko Sanaderovih fanova ako ih i povuče sa sobom – komentirao je predsjednik Mesić.

Komentara 97

DU
Deleted user
10:14 05.01.2010.

A što se to Mesića tiče? To je stvar HDZ-a! To su sve njegovi partneri,koje želi maknuti, da mu ne smetaju! Ali saznaće se istina i o njemu!

BE
Bedem1
12:20 11.01.2010.

Babilon pita hoce li mu Bog oprostiti za zle misli . Babilon ne brini,Bog oprasta SVE ludima.Mozes mirno sniti o Fati jer Bog oprasta sve ludjacima i cuva pijane.

DU
Deleted user
23:28 04.01.2010.

dozivotni tajni svjedok haskog suda ima rijec !!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije