Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nepravomoćno

Mesić izgubio spor, politolog Petričić nije ga oklevetao

\'08.11.2011., Slatina - Bivsi predsjednik Stjepan Mesic posjetio je otpustene radnike KIO keramike i pod satorom u sredistu Orahovice s njima razgovarao o rijesenju problema naplate 16 milijuna kuna.
Maja Šantoši/Pixsell
29.03.2012.
u 14:52

Petričić je 2009. Mesića prozvao da je u prvoj kampanji financirao albanski lobi

Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić izgubio je spor na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu protiv politologa Darka Petričića, kojeg je tužio zbog klevete jer ga je Petričić 2009. prozvao da ga je u prvoj kampanji financirao albanski lobi te da je jedan od tri, četiri najbogatija čovjeka u Hrvatskoj.

Nepravomoćnu oslobađajuću presudu Petričiću izrekao je sudac Zorislav Kaleb obrazloživši da nema dokaza da je Petričić oklevetao Mesića te da je "to bila ozbiljna kritika političara bez namjere klevetanja i vrijeđanja, a sam način Petričićeva izražavanja nije bio klevetnički".

Komentara 64

OB
-obrisani-
22:06 29.03.2012.

mesic ce morati traziti da mu tajanstveni prijatelji plate sudske troskove

BZ
Branko Zajec
15:21 29.03.2012.

Bojim se da slijedi žalba. Mislim da sudac nije dobro procijenio slučaj. Bila je to klevetnička optužba i to će žalba dokazati. Igrokaz se nastavlja.

OB
-obrisani-
12:14 31.03.2012.

Saka rit dojde na šekret.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije