Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dogovori u Njemačkoj

Merkel i Seehofer žele tranzitne zone u Bavarskoj

Angela Merkel
Reuters/PIXSELL
01.11.2015.
u 21:04

Gabriel predlaže da se izbjeglicama koji ne žele dati podatke o sebi, koji se ne žele registrirati, daje manje pomoći

U Njemačkoj ipak nije postignut sporazum o uspostavi tranzitnih zona za izbjeglice ni nakon dvosatnog sastanka između kancelarke Angele Merkel, vicekancelara SDP-ovog Sigmara Gabriela i bavarskog premijera Horsta Seehofera.

Seehofer i Merkel složili su se oko uvođenja tranzitnih zona u Bavarskoj, ali Gabriel predlaže da se izbjeglicama koji ne žele dati podatke o sebi, koji se ne žele registrirati, daje manje pomoći, što bi značilo i da bi im postupak traženja azila bio otežan. Novi sastanak je u četvrtak.

>> SAD za pristup 
A. Merkel, Orbanov je bio uspješan za Australiju

Komentara 9

DU
Deleted user
21:36 01.11.2015.

Dodes ilegalno u tudu drzavu, ne zelis dati podatke o sebi, ne zelis se registrirati i za to dobijes manju pomoc no oni drugi??? Ostatak komentara necu napisati, ionako sam svakih malo "u kazni".

HY
Hygeia
21:43 01.11.2015.

Te tranzitne zone bi na njemackoj granici bile slicno kao na aerodromu ,tako da svaka izbjeglica pri dolasku bi bila odmah kontrolirana.Tko nema pravo na Azil bi odmah bio vracen nazad.Azil se ne dobiva zbog siromastva,ekonomskih problema,prirodnih katastrofa ali nititi zbog rata.Mogu vam samo reci da u Njemackoj moze se reci da je 90% a mozda i vise njemaca protiv dolaska tih "izbjeglica "u Njemacku na trosak poreznih obveznika.Ekonomske migrante Njemacka ne treba,ima i mnogo svojih koji nemogu posao dobiti.

Avatar naturtrueb
naturtrueb
22:29 01.11.2015.

dovoljno je samo pogledati face 98 posto tih izbjeglica , i odma ti je jasno kolko su obrazovani , čast pojedincima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije