Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bilateralni susret
Povratak na članak

Merkel i Monti zajedno za rast Europe

Monti je potvrdio da Italija nema potrebu za potporom i upotrebom mehanizama koje EU nudi za pomoć zemljama koje se nalaze u teškoćama

Komentari 10

UK
Ugo Kajvez
18:42 04.07.2012.

Ništa neće promijeniti, ........... ta kriza je veća od njih, .. to je sustavni problem koji se širi kao rak ............... i nikakva količina love neće izliječiti krizu ........... to im govore svi nezavisni analitičari, ali zapinju za svoju imperijalističku hegemoniju poglavito njemačku hegemoniju nad cijelom europom ..............

VL
TO
Toni50
19:17 04.07.2012.

Bolesne igre "pametnih demokrata" našemu doktoru Sanaderu če kožu oderati i Rumunju tamo za sitne novce. A ovi guraju milijarde eura ljevo desno da neznaju zašto zbog čega komu dokle i zbogradi čega ali sve "legalano i blagoslovljeno", od kokgaga od još večih nula neznalica i sve sa osmijehom i pred svima javno ... !!!! Oni Merkel i Monti zajedno za rast europe a narod koji to sve financira miora da šuti i da uživa u pričama i obečanjima !!!

VL
AA
aabbcc
19:54 04.07.2012.

Sarkozy pod istragom - nezakonito primio 150 .. _______________________________________ / Merkel je uplakana al poslije izbora ce da se pridruzi starom jaranu !

VL
Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
21:02 04.07.2012.

Njemačka je daleko najjača država Europe.Među prvim je zemljama u svijetu po obrazovanju, i gospodarskoj proizvodnji. Zanatske i tehničke škole u Njemačkoj spadaju u sam svjetski vrh. Njemački ustav, Grundgesetz, jamči slobodu vjere i vjeroispovijesti,te bez Njemačke nema EU. Raspadd eura bio bi poguban za sve. Uvođenje boljeg nadzor i više reda u bankarski sustav zone eura dobro će doći a ne dozvoliti Grčkoj da kolo vodi.

VL
PR
Protivcenzure
22:00 04.07.2012.

to je već presmiješno to godinama govore. obečaju rast a dobiju propast... vrijeme je da netko od njih prizna da je eu propala stvar koja nije uspjela.

VL
Avatar ferdinand_ni
ferdinand_ni
22:09 04.07.2012.

EU će se od zajednice slobodnih država i naroda kroz određeno razdoblje pretvoriti u megadržavu nakon što se oslabe preostale nacionalne banke. Euro nije cilj nego samo jedna postaja na putu do cilja. Konačni cilj je elektronska valuta.

VL
ZO
zook
22:20 04.07.2012.

narast če samo problemi, nemože se otrovnom hranom i pljačkom istočne evrope i afrike gradit evropa. fuj , svi smo mi palestinci

VL
Avatar MENSA
MENSA
06:43 05.07.2012.

"PAMET" U večini članaka koji komentiraju postojeću kriz u EU Merkelica se "prikazuje" kao neko zločesto biće koje eto nema drugog posla nego li da drugim državama neda da se razvijaju i "rastu". Istina je potpuno drugačija! Pa naravno dada je i Merkelica i te kako zainteresirana za gospodarski rast svake članice EU ali Merkelica inzizistira da to mora biti "stvarnii" i "zdravi"rast koji se remelji na realnom stvaranju dobara, a ne "grčki model rasta" koji se temelji na trošenju nezarađenog! To je bitna razlika , i Merkel je zadnja crta obrane "zdravog razuma" u globalnoj ekonomiji. Narabno da najjačim centrima financijske moći bne odgovara merkelica jer time ometa njihov plan osnivanja "prezaduženog" Novog svjetskog carstva kojim bi "oni " kao vlasnici kapitala, naravno i vladali!

VL
AA
aabbcc
07:58 05.07.2012.

05.07.2012. u 06:43h MENSA je napisao/la: "PAMET" Merkelica i te kako zainteresirana za gospodarski rast svake članice EU .. _________ Ja mislim da je ona zainteresovana za rast necega drugog muskog roda, kao i onaj njen habab Sarkosyj.

VL
UK
Ugo Kajvez
09:14 05.07.2012.

04.07.2012. u 21:02h NJUŠKALO , Trkeljaš gluposti .................... to što si napisao je za naivne slijepce ............... svatko tko ima imalo razbora da vidi iza kulise će ti to reč ............

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.