Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon pada popularnosti
Povratak na članak

Merkel danas objavljuje hoće li se kandidirati za četvrti mandat

Popularna je među Nijemcima kao čimbenik sigurnosti u nesigurnim vremenima, ali je njezina odluka da u zemlju pusti milijun tražitelja azila kroz posljednje dvije godine njihovu potporu smanjila

Komentari 1

Avatar nekakav
nekakav
14:48 25.11.2016.

nijemci ne vole frau. unatoč svoj medijskoj blokadi i napadima na druge, nijemci će je odbaciti kao što se odbaci stara krpa ili pak filter ulja na autu. stara je, uprljana svakojakim lošim stvarima, i vrijeme je da ode. samoamo što će nakon nje, za razliku od schroedera, ostati njemačka slabija nego je bila kad je došla. on je barem srezao radnička prava, koje su danas temelj njemačke gospodarske snage. što je ona u njemačkoj napravila velikog, da će posljedice biti pozitivne? ništa. bila je moćna radi moćne njemačke industrije, koju je bivši kancelar zaštitio od radničkih buntova. nek već jednom ode. da sam zloban, rekao bih da je ona oličenje stare istočnonjemačke političke elite. ali nisam.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.