Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ŠTO MORAMO PROMIJENITI'
Povratak na članak

Merkel: Brexit je upozorenje svima nama da ponovno razmislimo što nam Europa znači

Dodala je da Europa mora odlučiti na što bi se trebala usredotočiti i u čemu može imati manju ulogu, kao i naučiti da brže donosi odluke.

Komentari 9

OV
ovrhovršitelj
20:37 30.09.2016.

EU kao prvo treba provesti referendum u svim clanicama jesu li za EU u ovakvom obliku ako jesu nastviti dalje bez britanaca a ako nisu moraju se svi dogovoriti na koji nacin dalje ...

VL
Avatar darkoaa10hush
darkoaa10hush
23:46 30.09.2016.

Markel i Sarkozy su i krivi za ove podjele...sta se sada cude

VL
HR
hromcan
09:27 01.10.2016.

EU če se urušiti kao kula od karata jer zašto bi se ja borio za neke tamo Ukrajince ili bilo koga drugoga iz EU ili radio za Grke ili kao i oni za nas...... A to što je ova BABA Merkel napravila sa ovim izbjeglicama ; nek sama žanje što je posijala. JA SAM PROTIV DA BILO KOJI IZBJEGLICA( Muslimani) se nasele u blizini moje kuče jer zašto da se ja bojim za život svoga djeteta SVI SU ONI MILITANTI

VL
MM
maximilijanalexandar.max
05:13 01.10.2016.

EU je umjetna tvorevina koja je zasnovana na centralističko sistemu, gdje je ukinut suverenitet države i gdje se lako priseže kažnjavanjem članica. Vrijednosti slobode i suvereniteta su pomažene kao takva Europa nemože dugo.

VL
GO
Goran41
08:32 01.10.2016.

Bivsu Jugoslaviju su upravo oni rasturili na manje drzavice svojim aktivnim djelovanjem i dugogodisnjim podrivanjem. Iako su to vjerovatno mogli napraviti i mirnim putem, oni su odlučili da ipak bude rat, jer će tako zauvjek nestati bratstvo i jedinstvo, a njihova kontrola ratom opustošenih, i prezaduzenih zemalja bice još lakša.

VL
Avatar Oluja95
Oluja95
16:26 01.10.2016.

Ovoj poljskoj zidovkinji bez djece Europa vrlo malo znaci. Sto vise, mrzi ju iz dna duse i sve njemacko skupa s europskim. Zato radi na potpunom unistenju nacija, obitelji, vjere i opceg identiteta bijelih europljana.

VL
AA
aabbcc
21:43 30.09.2016.

Englezi su to na prevaru izglasali a svi mislili da referendum ne treba zabraniti jer ce propasti i zato ga treba ponistiti.

VL
Avatar soliloquy
soliloquy
21:40 30.09.2016.

Razvijenije zemlje EU se trebaju federalizirati, a sve ostale države koje zajedničkom projektu ne doprinose ništa treba marginalizirati. To je ionako neminovno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.