Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog aflatoksina
Povratak na članak

Meggle zbog aflatoksina obustavio otkup mlijeka iz istočne Slavonije

Godinama nitko ništa nije činio, provjeravao, analizirao, a sad im se sav trud na farmi srušio u 10-ak dana, žali se Davor Adžić

Komentari 4

OB
-obrisani-
18:56 21.02.2013.

Jasno, uzimat će zapadnoeuropsko mlijeko u prahu, a radi se o tržišnomu višku, u bosanskim pogonima mućkati te lifrati na hrvatsko tržište. P. S. Ja se samo pitam zašto ljudi jedanput ne shvate da je pasterizirano mlijeko toksično i dai da su posljedice neizbježne?

VL
DA
danijeluskoci
19:12 21.02.2013.

cilj cjele afere je obustava otkupa mlijeka s hrvatskih farmi

VL
FE
Felicijen
20:01 21.02.2013.

Što sada ti veliki farmeri i proizvođači "domaćeg i zdravog" mlijeka ne prolijevaju svoje mlijeko po cesti kao prije koji mjesec?

VL
DA
danijeluskoci
11:18 22.02.2013.

kako to da alfatoksina nema u svježem mlijeku

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.