Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krivo se prestrojio

Medulinac Ipsilonom vozio 15 minuta u pogrešnom smjeru

'autocesta'
'PXL Fotodesk /Vecernji'
13.11.2012.
u 12:23

Šestdesettrogodišnji vozač Hyundai Getza u promet se uključio pokraj čvora Kanfanar oko 18 sati i prestrojio se u pogrešan trak

Punih 15 minuta vozio je u suprotnom smjeru istarskim Ipsilonom jedan šezdesettrogodišnjak iz Medulina prije negoli ga je zaustavila policija. Glas Istre piše da se vozač Hyundai Getza nakon uključivanja u promet kod čvora Kanfanar oko 18 sati prestrojio u pogrešan trak te zaputio prema Puli.

Ubrzo je o njegovoj vožnji obaviješten Operativno-komunikacijski centar PU istarske koji je alarmirao dežurne policajce u Puli. Oni su muškarca dočekali na izlasku s Ipsilona pokraj naplatnih kućica na petlji Pula. Iako nije izazvao nesreću, Medulincu slijedi optužni prijedlog.

>>Pijani 63-godišnjak vozio autocestom u suprotnom smjeru

Komentara 6

LI
liliZG
12:36 13.11.2012.

Poslijedica martinja....

IP
info_punkt
12:38 13.11.2012.

nije nikakvo čudo, s obzirom koliki je promet na našim autocestama... izvan sezone možete komotno stići od Zagreba do Splita, bez da sretnete ijedan auto... to se zove dobro utrošenih 10 milijardi eura...

Učitelj
12:48 13.11.2012.

najbolje da je bilo napravit ponton koji bi se rasklapao izvan sezone, debilu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije