Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suđenje Zefi

Među svjedocima su manekenka i pjevačica

Iva Jerković
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/5
05.12.2015.
u 18:41

Antić je zanijekao krivnju, a terete ga da je prijetnjama prisilio Davora Golubića da mu prepiše više nekretnina vrijednih dva milijuna eura

Voditeljica i manekenka Iva Jerković, pjevačica Indira Vladić i njezin bivši suprug Narcis Mujkić neki su od dvadesetak svjedoka koji će biti ispitani u sudnici Općinskog kaznenog suda u Zagrebu gdje je u petak nastavljeno suđenje poduzetniku Josipu Antiću Zefi zbog iznuđivanja Davora Golubića, vlasnika kafića Princ student. Golubić je likvidiran u ožujku 2012. na Savskoj cesti, a njegov ubojica do danas nije otkriven.

– Ne smatram se krivim ni po jednoj točki optužnice – kazao je Antić pred sutkinjom Dubravkom Čošić te se također usprotivio imovinskopravnom zahtjevu kojim Radmila Golubić, majka ubijenog ugostitelja, od njega zahtijeva da se ponište ugovori o kupoprodaji nekretnina.

Te je nekretnine, prema optužnici, Golubić pripisao Antiću pritisnut prijetnjama smrću, a riječ je o stanu u Gračanima, kući na Vrhovcu i manjoj zgradi na Savskoj cesti ukupno vrijednima oko dva milijuna eura. Inače, tužiteljstvo je nakon provedene istrage bilo odustalo od Antićeva kaznenog progona u studenome 2013., da bi se potom ponovo uključilo u sudski postupak, nakon što je Golubićeva majka preuzela kazneni progon, a sud potvrdio optužnicu. Kako su već ranije bili ispitani mnogi svjedoci, tužiteljstvo je predložilo da se njihovi iskazi pročitaju u sudnici, no obrana se s time nije složila. Predložila je da se svjedoci ponovo saslušaju, a sutkinja je prijedlog prihvatila.

>> Tvrdio da je Zefi za dug dao dvije kuće, stan i auto

>> Tužiteljstvo će ipak voditi postupak protiv Zefe zbog iznuđivanja

Komentara 4

RI
rikavac
19:00 05.12.2015.

Vecernji bar nam objasni zbog cega ce bit ispitani ,kakve veze imaju sa optuzenim i sa ubijenim pa da budu svjedoci?

IV
Ivo105
21:10 05.12.2015.

svjedoci? samo tko zna "kakvi" i kome u korist

DU
Deleted user
21:42 05.12.2015.

Iva je Mafia Braut..nije tajna..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije