Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
facebook-revolucija

Među 300-injak prosvjednika u Puli "ugurao" se i D. Kajin

kajin
Željko Lukunić/PIXSELL
04.03.2011.
u 19:23

Uz povike negodovanja protiv HDZ-ove Vlade neki su negodovali i protiv SDP-a , a neki i protiv IDS-a.

U Puli se na Facebook-prosvjedu večeras okupilo tristotinjak građana, a među njima je bio i Damir Kajin.

– Došao sam kao građanin, a ne kao predstavnik politike – kazao je Kajin podržavši i ove prosvjednike.

Na pulskom prosvjedu, kao i na prethodna tri, govorili su najviše isti ljudi opisujući svoj socijalni status. Uz povike negodovanja protiv HDZ-ove Vlade neki su negodovali i protiv SDP-a, a neki i protiv IDS-a.

 

Ključne riječi

Komentara 26

PP
pero perić
19:56 04.03.2011.

Došao sam kao građanin, a ne kao predstavnik politike – kazao je Kajin podržavši i ove prosvjednike --------------------------------- ...\"kao građanin...\" smešno druže damire!.. došao si ti jedino i samo zato ne bi li skupio jeftin bodove!....čisti lov u mutnom! ...\"svi za mnom\"..je bio indijanski slogan za predsjedničke izbore druga damira... kladim se da ni u njegovom plemenu ne bi svi za njim!

ZI
zippo50
20:06 04.03.2011.

ma nek bilo koji kradezeovac izađe skupljati bodove ispred one mase u zagrebu ili puli ako ima muda . svaka čast Damire !!!!

KU
ku1press
23:32 04.03.2011.

svaka cast prosvjednicima ali ovaj je Kain veliki supak i uvlaci nos i guzicu svugdje dok ga netko od ovih facebook-ovaca ne opali po guzici.mislim da su i oni a i kain slicnih sklonosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije