Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mediji

Media Servis preuzima zagrebački Radio 101 za 15 milijuna kuna

radio 101
Anto Magzan/Pixsell
20.06.2011.
u 16:35

U Media Servisu najavljuju da će popularna Stojedinica slijediti svoj brend i nastaviti biti kritički analitična

Najbolju ponudu za preuzimanje zagrebačkog Radija 101 u stečaju dala je tvrtka Media Servis, i to 15 milijuna 101 tisuću i 101 kunu. Ponude za kupnju Stojedinice otvorene su u ponedjeljak, a uz Media Servis stigle su i od tvrtki Hit press i Imposible egresus.

Stečajni upravitelj Radija 101 Maroje Stjepović proglasio je ponudu Media Servisa, čiji je osnivač medijski magnat Juraj Hrvačić, najboljom. Jasna Vaniček-Fila, direktorica Media Servisa, čiji je vlasnik sad Braco Vuković, kazala nam je da im Vijeće za elektroničke medije treba sad odobriti preuzimanje radija. Media Servis u svojoj se ponudi obvezao da će poštovati programske osnove na temelju kojih je Radio 101 dobio koncesiju, a usto obvezali su se preuzeti i sve zaposlene i dati im ugovore na neodređeno vrijeme.

Fila najavljuje da će Radio 101 i pod vlasništvom Media Servisa slijediti svoj brend i dalje kritičko-analitički progovarati i otvarati teme te opravdati povjerenje slušatelja.

"Uz ulaganja i pametno poslovanje takav radio može opstati", kazala je J. V. Fila.

Komentara 15

BU
budisvoj
18:37 20.06.2011.

Zrinka Vrabec -Mojzeš rješava sve probleme..

Avatar Piruška
Piruška
17:00 20.06.2011.

Svaka čast ! Jedini slobodni radio ode u ruke mafije ! Kaj je sljedeče ? Nema sljedeče !!! Index. hr i Radio Student i onda nema VIŠE NIŠTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DU
Deleted user
17:21 20.06.2011.

Šteta. A bili su tako dobri u jesen 1996-te.....blizu pravom gradskom neovisnom radiju. Eto kako je kad slava udari u glavu i kad se tikve pokondire....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije