Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasna norijada
Povratak na članak

Okliznuo se na brašno i vodu, ozlijedio glavu i završio u bolnici!

Po posutom brašnu bilo je opasno hodati pa se, nažalost, jedan stariji muškarac okliznuo i pao, pri čemu je ozlijedio glavu i hitna pomoć ga je odvezla u bolnicu

Komentari 15

OS
osica
12:38 20.05.2015.

je li "norijada, možda je od riječi nor, što bi u Zagorju ako se ne varam bio lud" dozvoljeno ludovanje, neka odgovore nadležni , a ovom ozlijeđenom gospodinu netko treba nadoknaditi štetu.Po meni Grad Rijeka, a i drugi gradovi kojivi koji to dozvoljava ju. Maturanti se mogu zabaviti i bez brašna , ili " im dozvolimo da luduju " jer nas onda ništa ne pitaju ?

VL
MO
mojazemlja
12:59 20.05.2015.

Odlična promocija za riječki turizam. Pih.

VL
PE
Pemac49
13:02 20.05.2015.

Pak toje dokaz sta su naucili ti Maturanti i sta je za ocekivat od njih u buducem zivotu ! Do sad su zivjeli natudji racun i sad srasipaju i to malo Brasna apojedine Familije nemaju Kruha sramim se rec dada sam iz Hrvatske .

VL
DU
Deleted user
14:02 20.05.2015.

gle kak grad kulture pleše a ovi po Zagrebu se tuku, po Rijeci razbijaju. u Zadru bolje da neznam

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:46 20.05.2015.

ako je neki grad nedavno izgubio spor zbog tužbe radi ozljeda prilikom pada na zaleđenu pješaku površinu, ne vidim razloga da ova osoba koja se unesrećila zbog brašna ne dobije spor. protiv koga? e sad, jel to grad rijeka, kojiji je dao dozvolu maturantima za 'ludovanje', jel to organizator ovih pokreta ludovanja, ne znam. al netko bi morao snositi posljedice svojeg ponašanja. ako nema organizatora ove povorke, vikanja, pijančevanja, pitamo se što nam radi naša policija? jel to okupljanje gdje i kome prijavljeno, policiji recimo, što su bili dužni? ako nisu, znači da su u prekršaju. maloljetni su? hm, pa imaju roditelje, koji za njih još uvijek odgovaraju, njih rebnuti. što se nisu napili kod sebe doma? ah, da, a tko će platiti troškove čišćenja javnih površina?

VL
DU
Deleted user
13:27 20.05.2015.

Nikad mi nije bilo jasno kaj oni slave? To brašno bi im nagurao u uši i nalio vode.

VL
DU
Deleted user
13:38 20.05.2015.

Gledam ovu klinku na slici sa vrecicom brasna u ruci, kojeg je ocito bacala po drugima, i pitam se ne bi li bilo ljudski da su skupili tih par vrecica i odnijeli u pucku kuhinju ili nekoj siromasnoj obitelji ? Mnogi danas u Hr nemaju ni za kruh. To me posebno cudi od ovih Istrijanera koji su uglavnom ultra-lijevo orijentirani. Nije li Rijeka komunisticki stozer ?

VL
Avatar nekakav
nekakav
14:50 20.05.2015.

žalosno da im najesen slijedi otrežnjenje, teško prizemljenje mladenačkih ideala, nada... i tako svake godine. na njihovu sreću, danas ima tolko 'fakulteta' da će se svakako na jedan upisati, i još koju godinu glumiti inteligenciju, sve dok se i sasa diplomom neće naći na burzi. i kandidirati za odgovoran posao pomoćnika direktora nabave, tj. običnog komercijalistu, ili pomoćnika nekog šefa, što će reći skladištara.... ili čak doći na liniju u nekoj rijetkoj tvornici prerade, možda obuće, možda će trgati grkljane pilićima, kokošima, i tako dalje. ak si cura, imaš prednost da možeš malo povećati promet u seoskoj krčmi ako 'zaboraviš 'zakopčati jedan gumb na košulji. sve u svemu, vrlo malo opcija za bolji život. nek se raduju, jer tuga ih čeka sutra.

VL
SA
santos008
13:55 20.05.2015.

U ovakvoj ekonomskoj situaciji grijeh je bacati brasno kad tisuce Hrvata gladuje,ali na to su morali upozoriti profesori,da se to brasno iskoristi u dobrotvorne svrhe.Za pomenuti slucaj ne bi rekao ima Boga,ali se to samo po sebi namece.

VL
BA
basilije
14:39 20.05.2015.

ma nek briju, tko zna šta ih sve čeka u budućnosti, no, svakako ih treba izbjegavati, ja ih zaobilazim već godinama (odkad nisam maturant he he) par puta su neki kolege došli na posel mokri i puni brašna, dakle pretvoriše ih u tijesto

VL
Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
13:16 20.05.2015.

Da, problem su maturanti što jednom godišnje prospu par kila brašna, oni su krivi za to što ima gladnih, a ne raznorazni kriminalci, političari, huligani koji svakodnevno nanose milijunsku štetu ovoj zemlji. Djeco uživajte, danas je vaš dan!

VL
DA
danho
13:37 20.05.2015.

od svih dana on je BAS danas morao tuda prolazit? ma dajte, ima i okolnih ulica

VL
NV
novo vriijeme
13:13 20.05.2015.

Neka se mladi zabavljaju jedan dan u godini, gospon nije imao sreće, svaki dan netko padne ili ga zgazi tamvaj i šta sad, zla sreća.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.