Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NORIJADA

Na Bundeku maturant nožem porezao maturanticu

maturanti (1)
Foto: Antonio Bronić/PIXSELL
1/3
17.05.2011.
u 14:09

Dok su slavili, nožem ju je zarezao po nozi, ali liječnici su djevojci odmah priskočili u pomoć

Iako je povorka maturanata do Bundeka stigla bez incidenata, situacija se bitno promijenila samo sat vremena kasnije. Jedan je maturant nožem zarezao maturanticu koja je, kao i on, slavila zadnji dan škole.

Na sreću, podivljali maturant nanio joj je samo površinsku ozljedu na nozi, a u pomoć su odmah priskočili liječnici hitne pomoći koji su ozlijeđenu djevojku pregledali, sanirali ranu i prevezli je u bolnicu

Policija je privela nasilnog mladića, a u postaji je završio i njegov prijatelj.

Kako je je maturant unatoč kontroli i zaštitarima uspio unijeti nož, nitko ne zna, a nakon što je Grad Zagreb za ovogodišnju proslavu utrošio 300.000 kuna, jedino se možemo nadati da će šteta od proslave biti manja ili jednaka prošlogodišnjoj koja je iznosila 7000 kuna.

Ključne riječi

Komentara 41

VI
visio
09:15 18.05.2011.

a dajte od 15 tisuća ljudi, jedna mala šora... i to nevažna... svaka čast!!! da su bili u crkvi, više ih bi se potuklo...

DU
Deleted user
07:27 19.05.2011.

visio, ajde polako odvisi..... tulipane, što ti znaš što je crkva....

DU
Deleted user
15:11 17.05.2011.

Mali kaze da ga je vjeronauk natjerao da to uradi. Ja mu vjerujem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije