Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Protiv populista
Povratak na članak

'Ako ti pukne i guma na automobilu krivnja je na Europskoj uniji'

Želi se, a posebno države iz bivšeg istočnog bloka u kojima jačaju protueoropski pokreti, uvjeriti kako se jedino ujedinjena Europa može sučeljiti s problemima današnjice

Komentari 6

Avatar neidemdalje
neidemdalje
19:57 25.08.2016.

croexit...

VL
OB
ObrenM
02:27 25.08.2016.

Sastali se ispiratelji mozga u velikoj brizi za buducnost drzava Europe.

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:53 25.08.2016.

tako je, sad najbolje banalizirati. ismijavati optužbe. umjesto argumentirano na njih pokušati odgovoriti. kad nema argumenata, već samo skretanje pozornosti, jasno je da su prigovori istiniti, točni. zato, dečki i cura, vi ste prošlost eu-a. nakon vas dolaze novi ljudiljudi sa novim idejama. umislili da ste baš vi ti koji ćete dokinuti nacionalne države u europi. pa to nije uspjela niti jedna kraljevina, carstvo. britanija je razdijeljena, francuska, da o španjolskoj ni ne pričamo. belgija? njemačka? hrvatska, ako hoćete. kakva sad propaganda okrivljavanja za sve nedaće unije?! pa jel kriva za izbjeglice? jeste. jel kriva za krizu sa rusijom? jeste. zašto je kriva za sve to? zato jer eu komisija, ni vijeće, ne vodi svoju politiku, ona ne predstavlja narode iz unije, već su u službi američkih interesa. eu interes nije i usa interes. eu i usa su konkurenti. u svemu i po svemu.

VL
AA
aabbcc
10:49 25.08.2016.

Ne samo guma.., unistili su kvalitetnu proizvodnju svega na autima.

VL
RI
Rizlman
13:44 29.08.2016.

Oprosti gospodine Renzi. ali ako ti pukne guma na automobilu kriv je HDZ. Pitaj ovdašnje đikane, demagoge i populiste ako ne vjeruješ.

VL
MO
MouseLion
19:09 30.08.2016.

EU nije Europa. EU=umjetni politicki ateisticki buckuris i ogroman pogodak "u nista"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.