Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'JOGURT REVOLUCIJA'

Matić: Zviždači nisu branitelji, nisu uopće iz Hrvatske. Klasični uvoz

Predrag Matić
Duško Jaramaz/PIXSELL
05.08.2013.
u 15:20

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić na upit novinara kako komentira zvižduke premijeru Milanoviću, rekao je kako on nije čuo nikakve zvižduke.

Jedini spreman za razgovor s novinarima od prisutnih ministara bio je Predrag Matić Fred, ministar branitelja.

- Zvižduke sam doživio jako teško. Naime, demokracija dopušta svašta, ali ovo danas je bilo mjesto gdje nešto slavimo i gdje su se udružene snage Ministarstva branitelja sastajale nekoliko mjeseci da naprave dosad najbolje. Prvi puta su s nama bili naši generali i prvi puta je govorio hrvatski branitelj, pa što još hoće? Uistinu, oni više govore o sebi, nego što su nekog drugog mogli povrijediti, ali kaže poslovica da će glupana i kvrgavih grana uvijek biti, s tim što za grane nisam siguran - odgovorio je Matić na upit da komentira zvižduke i uvrede premijeru Milanoviću u Kninu.

- Evo, kada čovjek pomisli da su izumi Milana Paroškog bili nešto originalno - jogurt revolucija - evo sad smo vidjeli da i to imamo. Naime, nakon onih zvižduka hrvatski branitelji su redom prilazili premijeru Milanoviću i meni i ispričavali se, jer ti ljudi koji su zviždali nisu hrvatski branitelji, nisu uopće iz Hrvatske, ne znamo uopće tko su oni! Dakle, klasični uvoz - rekao je Matić u razgovoru za Dnevnik Nove TV.

"Zviždali su i meni kada sam govorio o pomirenju"

Predsjednik Ivo Josipović komentirao je zvižduke na proslavi 18. obljetnice Oluje. - Nisu zviždali samo premijeru Milanoviću već su to napravili i kada sam ja govorio o pomirenju, a to najbolje govori o tome kakvi su to ljudi. Oni su time uvrijedili i branitelje i nadam se da se takvo što neće ponoviti. Čuli smo jako dobar govor premijera - rekao je Josipović.

Ljubo Ćesić Rojs je na upit je li i on zviždao rekao kako on zviždi svima osim Franji Tuđmanu i Gojku Šušku. General Rahim Ademi rekao je kako on ne zviždi nikom. Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić na upit novinara kako komentira zvižduke premijeru Milanoviću, rekao je kako on nije čuo nikakve zvižduke.

I predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko komentirao je zvižduke Zoranu Milanoviću na proslavi u Kninu.

- Nezadovoljan sam što se to dogodilo. Ova proslava je imala još jednu dimenziju, a to je da je napokon skinuta tamna sjena o navodnom zločinačkom pothvatu. Mi smo slobodan narod koji je svoju državu dobio u poštenoj borbi, obranio se i oslobodio. Taj događaj je bacio sjenu na proslavu i plediram na ljude da svoje nezadovoljstvo Milanovićem, njegovim mišljenjem, izričajem i politikom koju vodi izraze na izborima, i da naprosto više nikad ne zaokruže ovu stranku koja nas je upropastila i gospodarski i svjetonazorski - rekao je Tomislav Karamarko.

>>Cijeli Knin zdušno skandirao: Ante, Ante!!! Milanoviću zviždali

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije