Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
registar branitelja

Matić: Na objavu Registra pozvani i Gotovina i Markač

Predrag Matić
Patrik Macek/PIXSELL
18.12.2012.
u 20:03

Ministar branitelja i sam će objaviti svoj ratni put, a to će učiniti i Kotromanović i Ranko Ostojić

Sutra će na ponos branitelja biti objavljeno tko je branio domovinu, rekao je ministar branitelja Predrag Matić za Dnevnik Nove TV. Naime, sutra nakon 13 sati trebao bi biti objavljen Registar branitelja, a na objavu su pozvani i generali Ante Gotovina i Mladen Markač.

Matić je rekao da nema zle krvi te da će i on sam objaviti svoj ratni put. Od propitivanja ne strahuje.

– Dušobrižnici propituju moj ratni put. Imat ću čast to prvi objaviti – rekao je Matić.

Nakon njega, svoj ratni put objavit će i ministri Ante Kotromanović i Ranko Ostojić. Matić naglašava kako objava registra neće utjecati na odnose među braniteljima i neće dovesti do uličnih obračuna branitelja, a na pitanje o tužbama HDZ-a odgovorio je:

– To je njihovo pravo. Imaju pravo tužiti, živimo u demokratskoj državi, a sudovi će odlučiti tko je u pravu.

Komentara 72

PR
PrincDoberman
13:54 21.12.2012.

Ispricavam se svima koje ce iritirat ovo moje "bombardiranje" postovima...al shvatio sam da mi limit slova u poruci nije dozvolio da napisem cjelovit tekst...pa tako, ako netko zeli ga spojit i proslijedit dalje...slobodno...i na zalost s obzirom kakao je ova stranica koncipirana ...tekst ce Te morat cita po vremenskom slijedu da bi ste "uhvatili" misao... Postovanje svima koji se drze u okvirima kulturnog komuniciranja...cak i osobama s druge strane misljenja ukoliko to mogu argumentirano obrazlozit.

AB
abendblatt
20:12 18.12.2012.

Maticu, objasni ti nama , kako se PTSP, moze izljeciti ministarskom foteljom?

OV
ovoje77
10:19 20.12.2012.

Potpuno se slažem s tobom, međutim, srećom po nas Generali su oslobođeni, ali ja mislim da je ovo trebala biti samo još jedna namještaljka kako bi se sudilo Hrvatskim domoljubima ! 18.12.2012. u 20:19h Franjozivivjecno je napisao/la: Objava registra branitelja je politicki motivirana od strane aktualne koalicijske vlasti a cilj joj je deskriditacija Domovinskog rata kao i pojedinaca iz tadasnje politicke i vojne strukture.Ovo nema nikakve veza sa onim sto se javnosti servira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije