Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Granić u Haagu

Mate Granić: Britanci su 1994. tražili da Baranju damo Srbiji!

granić
Arhivska fotografija
18.11.2009.
u 19:08

Mate Granić: Britanci su tražili da Srbima iz BiH damo izlaz na more te koridor od 20 kilometara ispod Županje.

Još mi je 1994. lord Owen rekao da nije moguće postići reintegraciju okupiranih područja bez teritorijalnih ustupaka Hrvatske – rekao je Granić na suđenju u Haagu.

Objasnio je da su Britanci tražili da Srbima iz BiH damo izlaz na more te koridor od 20 kilometara ispod Županje.

Srbiji (odnosno SRJ) RH bi trebala predati Baranju, a istočna Slavonija trebala bi biti – kondominij!? No, Richard Holbrooke bio je protiv promjene granica granica RH. Obrana je pitala je li Ante Gotovina na terenu provodio ono što je s Amerikancima dogovoreno na strateškoj razini, a Granić je odgovorio da je apsolutno.

Kaže da je hrvatsko vodstvo oko 20. kolovoza shvatilo razmjere paleža, pljački i ubojstava na terenu te da je Tuđman poslao dodatne tisuće policajaca na oslobođeni teren.

Vodstvo HV-a imalo je potvrdu da zločine nisu činili vojnici generala Gotovine i Markača nego organizirane kriminalne skupine i pojedinci.

Ključne riječi

Komentara 37

OB
-obrisani-
19:28 18.11.2009.

Hahahahahah ova vijest nam je otkrila da su crveni mundiri najveci supci na planeti zemlji.Kurvini sinovi

OB
-obrisani-
19:54 18.11.2009.

Gad. Uvijek ce mi u pamcenju ostat onaj kisobran na Mirogoju di je Delongu pozval na sastanak. Kakve on veze paksu ima s Koncarom? Pa ga je posle herz strefil. Pa su ga morali animirati. Paksu se petljal s Koncarevim doktorima misleci da su oni bas svi veslo posisali.

BL
Blackwater
19:26 18.11.2009.

I danas nas vode u tu prokletu EU. Nema EU !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije