Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opljačkana pošta

Maskirani dvojac opljačkao poštu u zagrebačkim Sesvetama

pljačka pošte (1)
Luka Stanzl/Pixsell
21.02.2013.
u 15:27

Cijela pljačka odigrala se u nekoliko minuta, a u pošti se u tom trenutku nije nalazila niti jedna stranka

Sa više od 100.000 kuna plijena pobjegla su dvojica nepoznatih razbojnika nakon što su u srijedu oko 20 sati opljačkali poslovnicu Hrvatske pošte u Dugoselskoj ulici u Sesvetama.

Ušli su u poslovnicu nekoliko minuta prije zatvaranja mašući pištoljima, koje su uperili u djelatnice M.M. (40) i L.K. (41) te im zaprijetili da im predaju novac. Cijela pljačka odigrala se u nekoliko minuta, a u pošti se u tom trenutku nije nalazila niti jedna stranka. Zagrebačka policija intenzivno traga za počiniteljima.

>>Upali u poštu na Sveticama pa pobjegli s novcem

Komentara 5

MO
mojzagi
16:32 21.02.2013.

Pogledajte samo ovu zgradu, kao neka stala ali nakicena je skupim klima uredjajima, cemu je to slicno, to nemozete vidjeti ni najzaostalijim drzavicama.

Avatar dariodario551
dariodario551
18:10 21.02.2013.

Sram ih bilo. Nadam se da će proćitati što su napravili, pa će vratiti ukradeno . Samo Poštenjem možemo naprijed . Vaš HDZ

IF
ifkadetektivka
18:22 21.02.2013.

Slika i tekst nemaju veze jedno sa drugim. Mislim da se ne radi niti o istom gradu, bilo bi za očekivati da se novinar i fotograf upute u 10 km udaljene Sesvete, čak mi se čini da se radi o Sesvetskom Kraljevcu. Kad bude pljačka na Mljetu, staviti će sliku snijegom zatrpane poslovnice u Delnicama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije