Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostao bez noge
Povratak na članak

Vještak: Maškarin bi trebao dobiti 2,1 milijun kuna. A to je samo dio odštete

Obitelj Maškarin od države i KBC-a Rijeka traži naknadu štete od 13,7 milijuna kuna. Spis ima 1085 stranica, a proces još nije gotov

Komentari 5

EM
Emergo
19:02 21.04.2015.

Ovaj mladic je zrtva strasnog nemara i neprofesionalnosti. Nakon sto je prosao kalvariju u jednoj medicinskoj ustanovi , sada ga se godinama ni kriva ni duzna povlaci po novinama. Gospodinu Maskarinu nitko ne moze vratiti ono sto je do sadada izgubio.Stoga pokazite postovanje prema njegovoj tragediji i omogucite mu da barem koliko toliko pristojno zivi i bori se s zivotnim problemima.

VL
IB
ivan.biljan68
07:49 22.04.2015.

Kad se nešto takvo dogodi,svi peru ruke i kao ping--pong lopticu prebacuju uvijek na drugu stranu stola.Bit je,da dečko nema ud,a tko je kriv,o tome će s raspravljati--godinama i uvijek će biti drugi kriv ili -sudbina.

VL
OB
Objektivno...
07:51 22.04.2015.

... a pa onda je moj tužitelj još i skroman... On traži puno manje jer se zacrveni u licu kad god pomisli na mene. A sud uopće nije utvrdio jel mu možda ne prija Viagra pa mu od nje krv navali u pogrešnu glavu?

VL
IB
ivan.biljan68
11:52 03.07.2015.

To se povlači devet god.a povlačit će se,ako se tako nastavi,jošdeset. Tko će se sa doktorima suditi? Nitko nije kriv,a dečko ostao bez dijela noge? Tko će se sa doktorima sudit?.

VL
JO
Jole1958
19:38 21.04.2015.

Nisam upoznat sa slučajem ali 13,7 milijuna kuna mi se čini kao prevelik iznos pogotovo ako je izgubio "samo" nogu. Šta da ga je udario kamion na ulici? A i posao liječnika nije lagan, ljudsko tijelo nije jednostavno za "popraviti".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.