Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Politički tsunami u Njemačkoj
Povratak na članak

Schulz povećao razliku u odnosu na Merkel unatoč istrazi, pada ultradesni AfD

Srušit će Schröderovu Agendu 2010 zaslužnu za bogatiju državu i siromašnijeg radnika

Komentari 7

AM
AMD------------------------
17:32 25.02.2017.

njemacke stranke su neusporedive sa strankama u hrvatskoj ! po njemackim pravilima bi sdp nestala,hdz prepolovio,hns izgubio ,beljak nikako. pusic u javnom zivotu a nebi rekla itd.

VL
Avatar abcd
abcd
18:30 25.02.2017.

Afd pada? Isto kao sto je cro BAGOmetar predvidio uvjerljivu pobjedu Josipovica te tzv. neovisna istrazivanja pobjedu Clinton u SAD. Krece stancanje clanaka i "istrazivanja" protiv Le Pen i Afd-a.

VL
BU
Bubalamala
00:00 26.02.2017.

Točno je da je Njemačka bogata država ali da radnici ne žive dobro. Svako sedmo dijete živi ispod granice siromaštva !

VL
Avatar BobaNova
BobaNova
10:05 26.02.2017.

Ovaj članak je mogao napisati jedino neupućeni balkanski novinar. Ako je AfD ultradesna stranka što je onda HDZ? U Njemačkoj su uistinu osječa volja za političkom promjenom, na žalost ljudi još nisu shvatili da bi rušenjem Merkel dobili još goruu sotonu za Kancelara. Naime, Schulz stoji za bezuvjetne homo brakove i zu usvajavanje djece istih, ukidanje tradicionalne familije, izbjeglice sa bliskog Istoka naziva Božjim darom za Europu,za legalizaciju blagih droga, ako se pri tome uzme u obzir da je najvjerojatnija koalicija sa zelenom strankom i bivšim ljevičarima iz istočne Njemačke ond se uistinu Njemačkoj i Europi ne piše dobro. Jedina stranka koje se protivi ovoj politici jest AfD i normalno da ju sa svih strana sotoniziraju.

VL
RA
ranko75
23:16 28.02.2017.

Ova babetina unisti i Njemacku, a jos vise EU, treba se je sto prije otarasiti, pa neka se druze sa Obamom kao kao dva bivsih. Soros ce im dati medalje, dobro su za njega radili, ali slabo za svoje drzave.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:28 25.02.2017.

Ljevicar vodi u Njemackoj. Hrvatski desnicari na mukama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.