Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Markov trg
Povratak na članak

Počeo prosvjed protiv privatizacije Končara

Sinidikalci traže vraćanje Končara elektroindustrije d.d. Zagreb na popis tvrtki od posebne važnosti za Hrvatsku i poništenje Poziva za iskazivanje interesa i dostavu obvezujućih ponuda za kupnju dionica trgovačkoga društva Končar elektroindustrija d.d. Zagreb

Komentari 10

DU
Deleted user
12:40 31.05.2016.

Gdje su bili prosvjednici kad us porezni obaveznici plaćali minuse?

VL
DU
Deleted user
12:35 31.05.2016.

Končar EI D.D. je samo holding od 51 zaposlena ?!? (dovoljno 20) koji samo ubire velike provizije ( 50 mil kn + njihove dividende) od 21 tvrki kćeri Končara koje rade na tržištu, od kojih je polovina u minusu. Uprava holdinga od čak 6 članova isplačuje bonuse i plaće od 5mil. kn, + 10 čl. NO kojim plačaju 2 mil. kn + za "intelektualne" i ostale usluge od čak 31 mil. kn, a društva kćeri tonu i same se bore ...

VL
NI
nibunika
15:31 31.05.2016.

U zapadno-europskim zemljama mogle su opstati i poticati razvoj, i to ne samo infrastrukturne firme (npr. Deutsche Telekom), nego i industrijsko-proizvodne, kao npr. švedska korporacija Assi-Doman, koja je imala 30-tak tvornica papira diljem Europe (jednu i u Hrvatskoj), a bilaa je u većinskom vlasništvu švedske države, i sve su profitabilno poslovale.

VL
ZD
zdepar
13:38 31.05.2016.

problem je što će se morati raditi, nema spajanja, sindikalnih odmarališta, a i sindikalci će morati raditi, pa kud ćeš većih razloga za štrajk

VL
MA
MarMara
21:26 31.05.2016.

Vlada RH D.o.o je dužnik a ne puk koji je desetlječima stvarao bolje uslove za sve žitelje lijepe naše, no nažalost bivši članovi SKJU i Udbe prodali bi i mater u grobu za svoje interese. MMF zna gdje se trbaa i kako zagrist dok puk hrvatski rovi po kontejnerima. Pametnom dosta a budali koliko daš!

VL
LA
Lavica7
12:35 31.05.2016.

Ljudi probudite se! 25 godina nas vode oni koji gledaju osobnu korist. Izgubimo li i OVO, nismo ni zasluzili drugo vec biti robovi. I kopat po kontejnerima.

VL
SS
sokac sa drave
11:44 31.05.2016.

Ako tu prodaju Koncara i Podravke narod ne sprijeci onda kao narod nismo nista obicna nula.Komentatori sto ce pisati da se to mora prodati poznato je iz kojega kraja Hrvatske dolaze.Zato treba ponuditi otoke na prodaju ionako tamo nema stanovnika, pa da vidimo komentare laznih domoljuba.

VL
DO
doktorica
11:45 31.05.2016.

a gledali su kako od90-tih jedna za drugom propadaju tvrtke i padaju u ralje tajkuna!Pa zahvalite se Šeksu i njegovim "zakonima"! Kad su razni šoferi,vodoinstalateri i slični postali mega tajkuni onda su svi šutjeli jer su mislili da ih nikadd neće to zahvatiti! Samo naprijed,prodajte sve ,to je domoljubno gospodo-drugovi HDZ-ovci!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.