Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RATNI ZLOČIN
Povratak na članak

Svjedok Markač o Gruborima: Moj posao nije bio da istražujem događaje

General je rekao da je o događaju u Gruborima saznao od Čermaka

Komentari 8

Avatar Pero2013
Pero2013
11:21 14.01.2014.

Znamo generale da to nije bio vaš posao već današnjeg Glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića koji kako vidimo ni tada nije kako treba svoj posao radio niti ga radi danas! Polako počinjem misliti da je on jedan od najveći krivaca što su vas trojicu generala poslali za den haag a i zato što su nisu osuđeni krvnici koji su ubijale te nevine starce posle Oluje i nama braniteljima uprljali lice koje nije oprano od 1995!

VL
AG
Agricola
15:15 14.01.2014.

Znači sad smo pregedali cijeli prroces i stvar je jasna. Frano Drljo, inače jedan od najvećih heroja Domovinskog rata, i Božo Krajina su nevini ljudi budući da na ovom suđenju protiv njih nije pokazan niti jedan jedini dokaz. Sve see svodi na rekla-kazala, postoji opravdana sumnja, dokaza nema, stvar je jasna, svaka presuda osim oslobađajuće novi je udar na hrvatsko pravosuđe.

VL
Avatar cro1com
cro1com
14:00 07.02.2014.

pogino stogodišnjak pa baba nariče da je cijeli svjet čuje sve po starom običaju ,više vike viđoh za tog stogodišnjaka nego za sve 16000 sto mučke padoše.

VL
Avatar cro1com
cro1com
14:05 07.02.2014.

Jel' bio rat il' što. ? Zar pravoslavci nisu trebali ginuti ?RAT HALO!! ( srbi nisu imali civila njihova teritorijalna obrana nije bila razoružana ta sreća pripada sama nama.

VL
NM
nemirno more
12:12 14.01.2014.

Svi sve znaju,a niko nista ne zna. Zivjela istina!

VL
Avatar Istinski Hrvatski Vitez
Istinski Hrvatski Vitez
12:50 14.01.2014.

Nažalost je poteškoča sa tim balkanskim "nevinim vitezovima" i zavičajskim domoljubnim idolima da imaju svašta na grbači i među europskima i kulturnima važe za zločince i kriminalce.

VL
Avatar Istinski Hrvatski Vitez
Istinski Hrvatski Vitez
12:17 14.01.2014.

Svjedok Markač veli da za ubojstvo nekolicine srpskih civila, nije znao jer je u to vrijeme uz Boga i domoljublje bio na drugom zadatku u vezi udruženog nevinog pothvata gdje se u svojim djelima i nedjelima osječao kao svoj na svome.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.