Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DONOSI MAX!
Povratak na članak

Marinov uspjeh stvorit će vojsku novih klinaca koji će uzeti reket u ruke

Tenis je sport godine u Hrvatskoj!

Komentari 10

DU
Deleted user
08:43 26.09.2014.

melinda,na tvoju žalost preostaje ti samo rupa iz koje si ispuzla . Tvoje frustracije neovisnom hrvatskom državom su tolike da suvisle diskusije s.takvom spodobom ne može biti

VL
ME
melinda
12:07 27.09.2014.

nazalost steta je ucinjena i slike mrznje su obisle svijet.Mislim da bi nasa vlada trebalo javno da se isprica cijelome svijetu za propust koji se desio na ovome svecanome doceku koji je pokvario thompson i neki ljudi koji su uzeli novce za ovu provokaciju

VL
DU
Deleted user
08:42 26.09.2014.

melinda,na tvoju žalost preostaje ti samo rupa iz koje si ispuzla . Tvoje frustracije neovisnom hrvatskom državom su tolike da suvisle diskusije s.takvom spodobom ne može biti.

VL
ME
melinda
18:22 25.09.2014.

Nazalost markov uspjeh je zasjenio thompson svojim pojavljivanjem na doceku nasega junaka iako marin nije kriv za tu sramotu jer to je neko iz njegovoga tima uzeo novce i doveo thompsona Napravljen je mda pokvari festu i posalje ruzne slikeke u svijet o nama hrvatima.

VL
DU
Deleted user
14:30 27.09.2014.

Nije mu to trebalo,zašto miješati sport sa glupostima ??? debelo se on pokajao,a sve nas je iznenadio, najviše Hrvate.to je kao kad odlikaš đak na dodjeli priznanja za najboljeg učenika " prdne " od dragosti pred cijelim razredom.

VL
DU
Deleted user
21:15 25.09.2014.

mislim da je Marin, nazalost, napravio gresku opravdavajuci se srpskim chetnickim tiskovinama zbog nastupaa MP Thompsona na njegovoj festi u Medjugorju. Trebao im je objasniti da je poziv domoljubnom, hrvatskom pjevacu samo dodao na vaznosti ovoj proslavi i da njegove pjesme sire domoljublje, vjeru i slave hrvatske svetinje sto je chetnicima i domacim jugosrpskim petokolonasima trn u oku, ali to je njihova stvar. Nema opravdavanja agresorima na Hrvatsku kao radi i trenutna crvena kamarila na vlasti.

VL
LU
lukabulic
11:08 26.09.2014.

po melindi našem junaku je ime -marko -a to vam sve govori o srpskoj dijaspori u hrvatsko -citiram..nažalost markov uspijeh je zasjenio tompson svojim poljavljivanjem ---i dalje trla trla ---najvijerovatnije je nikolić tzrebao odrediti goste zabavljače na fešti nešto kaoti nešto kao kad su dali kancelarki njemačke košaricu sa lex-om a pozvali četničkog vojvodu .dali to je trebao marin učiniti-

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.