Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I dalje na poslu

Rade Buljubašić: Sada mi je žao što sam govorio istinu

Rade Buljubašić
Saša Zinaja
18.09.2010.
u 19:10

Nakon što se punih mjesec dana skrivao od javnosti, susreli smo ga kada je danas u podne izlazio iz dvorišta HEP-a.

HDZ je i dalje moja stranka. Neću nikada ništa reći protiv stranke. Neću otići iz Hrvatske, 20 sam je godina stvarao i ne idem nikamo – rekao nam je danas Rade Buljubašić, točno mjesec dana nakon što je izbačen iz HDZ-a “zbog nanošenja štete ugledu stranke”.

Nakon što se punih mjesec dana skrivao od javnosti, susreli smo ga kada je danas u podne izlazio iz dvorišta HEP-a. Nije bio raspoložen za razgovor, tvrdio je da žuri liječniku, a zvučao je razočarano.

– Sada mi je žao što sam govorio istinu – ustvrdio je Buljubašić, a na pitanje je li Jadranka Kosor bila iskrena kada je rekla da ga nije vidjela od povratka iz Australije samo je odrezao: “Neću vam ništa reći!”. Buljubašić tvrdi da se prošli ponedjeljak vratio na posao s godišnjeg odmora, ali nije htio reći na kojem poslu sada radi u HEP-u.

To danas nismo uspjeli doznati ni od glasnogovornika HEP-a Radomira Milišića koji nam nije odgovorio ni na telefonski poziv ni na pisani upit. Podsjetimo, nakn izbijanja skandala iz HEP-a su tvrdili da je Buljubašić uredno dolazio na posao, no danas ih je sam demantirao.

Zbog skandala je izbačen iz HDZ-a, o čemu je javnost izvijestila sama premijerka Jadranka Kosor, no nije mu uzet stan, kao ni posao i primanja u HEP-u.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar vila velebita
vila velebita
09:37 19.09.2009.

Od svih onih afera o kojima je pisao VL samo ovo!? Gdje je kupovina trafostanica i kabela uz autoput!? Plaćanje skupe električne energije!? Ili USKOK ne radi dobro ili nas novinari zaj`bavaju.

OB
-obrisani-
20:45 18.09.2009.

Ideš govoriti istinu u ADEZEU?!.......... I jesi našo mjesto :)))))))))))))))))))))

SP
Stojan Protić
15:42 19.09.2009.

Čovjek je platio što je radio u HEP-u i volontirao u HDZ-u. najbolje da hdzovci onda ni ne izlaze iz kuća, da ništa ne rade, nigdje ne sudjeluju pa će gospoda novinar biti zadovoljni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije