Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napušene mame

'Marihuana nas čini boljim roditeljima, ali i boljim suprugama'

napušene mame
Screen shot Youtube
19.06.2013.
u 19:04

Ove mame s Beverly Hillsa osnovale su grupu za napušavanje kako bi bile bolje majke, ali i bolje supruge

One sebe nazivaju " Mame od marihuane" i dolaze s Beverly Hillsa.

Koriste marihuanu za opuštanje, ali i protiv bolova. Redovito se nalaze i kuhaju zajedno, a glavni sastojak njihovih jela je marihuana, piše Huffington post. Pušenje marihuane čini ih boljim roditeljima, ali i boljim suprugama, kaže Cheryl Shuman, 53-godišnja majka dvoje djece.

- Mi smo dokaz da marihuana nije samo za propalice. Ona nas čini dobrim roditeljima i korisnima za društvo – kaže ova majka.

Jedna od pripadnica ove skupine svojoj dvogodišnjoj kćeri umjesto bajki čita knjige poput "Mamini čudni lijekovi" ili "To je samo biljka", a kaže kako je marihuana čini boljim roditeljom, ali i kreativnijim, te joj pomaže da se u potpunosti opusti uz svoju kći.

Uz to što pomaže u roditeljstvu, marihuana, kažu ove "napušene" mame, spašava i brakove.

 >>Radio u Microsoftu, a sad želi prodavati najbolju travu na svijetu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije