Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRDILI KREDITNI REJTING
Povratak na članak

Marić o procjeni Fitcha: 'S obzirom na okolnosti, ovo je dobra vijest'

Ključnim smatra što Fitchova ocjena sadrži "pogled naprijed".

Komentari 7

Avatar nijeminišta
nijeminišta
21:29 30.07.2016.

s obzirom na okolnosti??? kakve "okolonosti"? radi se o tome da je ova država smeće. kraj priče. ali ovom krelcu to je sasvim ok...

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
21:13 30.07.2016.

glas koncila dobro naučenom udbaškom propagandom, iz vremena kada su špijunirali tko ima okićen bor, nas uvjerava kao što su i 90tih - da nam je uz hdz super i da nema nikakvih problema.

VL
DU
Deleted user
22:17 30.07.2016.

maric vrlo radostan sto smo opet ostali samo smece. banana vlada.

VL
Avatar Krapinski Čovjek
Krapinski Čovjek
23:18 30.07.2016.

Dobra je to vijest obzirom na to koji tutleki vode državu u ovih 7 mjeseci.

VL
Avatar Point_of_view
Point_of_view
08:38 31.07.2016.

Kitis se tudjim perjem. Sve ovo, sto se dogadja u privredi, hvala Bogu, nema veze s vladom. U cetiri mjeseca niti jednu mjeru ili zakon, niste usvojili. A premijer ne stalno na odmoru. Naprije sest tjedana Costabelle, pa onda na Hvar. Kako se brzo naviknu i prigrle, kad je nesto dzabe, ma koliko dugo zivjeli vani.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.