Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Važan i bez ministarstva
Povratak na članak

Goran Marić bi mogao aktivirati silne državne mrtve kapitale: Mora se pozabaviti 'spornim točkama' u DUUDI-ju

Ideja da Goran Marić dobije Ministarstvo za državnu imovinu dočekana je na nož, ali mogla bi se pokazati hvalevrijednom

Komentari 15

PO
portugisac
18:43 21.10.2016.

Uvjeren sam da će Goran Marić svaki posao dobro obaviti pa i ovaj. Međutim to se sve moglo obavljati preko ministarstva gospodarstva kojemu je on trebao biti na čelu. Sada to ministarsko mjesto ima gospođa Dalić koja uopće nije u HDZ-u. Napustila je HDZ i odlepršala u Josipovićev stožer da mu pomogne na predsjedničkim izborima protiv Kolinde GK. Na ovim izborima gospođa Dalić podupire neku familijarnu stranku zvanu "pravedno" i donira 4 tisuće kuna. Radila je za MMF. Zar nije to uvreda i pljuska HDZ-ovcima koji su mislili da dolazi mesija a pokazalo se da je došao Juda. Amen.

VL
LJ
Little John
18:27 21.10.2016.

Potrebno je evidentirati i aktivirati državnu imovinu. Međutim, treba to sve dobro nadzirati, jer tu ima jaaaako puno prostora za kriminal. I privatizacija poslije 90te je u načelu zamišljena kao dobra stvar, a vidjeli smo kako je provedena ista...

VL
ZG
zorbas.grk
18:28 21.10.2016.

nađi lovu koju je Pejnović mahnuo u Moskvu

VL
Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
19:44 21.10.2016.

Hm, kad malo stavim dva jaja na motor i odem na najpopularniji susret na ovom dijelu Europe i vidim u kakvom je stanju bivša vojna kasarna Muzila u Puli, srce mi skoči iz grudi. Tisuće kvadrata nabolje turističke lokacije u raspadanju. O južnom dijelu jadrana, koji se plaća suhim zlatom po kvadratu kamenjara, da i ne govorim. Kupari, smetlište, hotel Ambasador u Platu ruševina. I mi bi nešto govorili o ekonomiji i financijskim zakonitostima. Dvadeset godina iza rata, nemamo ništa što bi ove bisere stavilo u funkciju. Koji su to u tri pm ekonomisti i financijaši, kojima ovo ne treba i nije prioritet za rješavanje. Ako netko drži papire dvadeset godina, - udri po grbi u interesu nacionalnih potreba. Sabotaža čista i bahatluk neviđeni sa dezavuiranjem bilo kojih normalnih ekonomskih parametara. Ova zemlja ima kapacitete veće od Kalifornije, a idemo u smjeru Gwineje Bisao, zato što gamad koja je odgovorna za europski iskorak ništa ne poduzima, radi topline svoje fotelje i novog podloška za hemoroide.

VL
Avatar Hadezeov domoljub
Hadezeov domoljub
19:15 21.10.2016.

Već 25 godina se živi od "aktiviranja" državne, tj. narodne imovine. Politički mudraci i stručnjaci nisu zaradili za šibice. Baš me zanima što ćete aktivirati za 10g.

VL
Avatar delminium
delminium
18:24 21.10.2016.

On je strucnjak kojemu struje o kojima govori Pernar neće dati raditi.

VL
PO
pošteni5
18:35 21.10.2016.

Sve ok

VL
AN
anticenzura
18:57 21.10.2016.

Ocevina i djedovima Hrvatske djece nije mrtvi kapital nego bogatstvo Hrvatskoga naroda koje moramo ostaviti iducim generacijama u naslijedstvo. Nismo barbari u prolazu na tim prostorima koji odlaze, dizu sidro i sve metu za sobom. Narod smo koji misliti ostati zivjeti vjekovima na svojoj zemlji, ili cemo nestati sa ovim kriminalcima. Svatko tko pokupuje tu zemlju, moze nas istrijebiti kada dodje u posjed nase zemlje, i ne bi bilo prvi put u povijesti da se dogodi nesto slicno. Dolje sape sa Hrvatske zemlje banditi!!!

VL
DU
Deleted user
19:44 21.10.2016.

bitno da je ministar jer je to zahtjevao i preko posrednika pa makar magle sve čemo to mi platiti

VL
DU
Deleted user
18:48 21.10.2016.

za mene daleko najpošteniji ćovik koji se bavi politikon,živili gospon ministre i nada se da će te se oduprit birokratima,o vašoj konpetenciji znan puno a i pričali su mi oni koji vas i ne percipiraju,da ste stručan,dakle zaključak nije potriban..

VL
GO
golub
18:21 21.10.2016.

Ako aktivira trinaest tona zlata ruke mu se pozlatile.

VL
DH
dalibor.hren
21:47 21.10.2016.

Goran Marić je prevaren!

VL
LE
LeonardS
18:49 21.10.2016.

Dobro mjesto za poštenog čovijeka !

VL
SC
Schlosser
06:42 22.10.2016.

Cemu toliki broj ministarstava?Svicarska ima 7 ministarstava(clanova Bundesrata) na 8 mil. stanovnika i sve funkcionira.Istovremeno jedan od tih ministara je simbolicno i predsjednik drzave.Ocito je rijec o losoj organizaciji i maloj ucinkovitosti nasih ministarstava.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.