Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promašena

Marasović ekonomsku politiku SDP-a usporedio s Hitlerom

Dujomir Marasović
Foto: Patrik Macek/Pixsell
1/3
08.02.2013.
u 14:50

Nakon Marasova saborskog predstavljanja izvješća o poslovanju Hrvatske agencije za malo gospodarstvo (HAMAG) za 2011. godinu, krenule su brojne uvrede na račun aktualne Vlade i SDP-a

Neće više biti odokativnog pristupa i politike daj onome tko ti se više sviđa prilikom dodjela potpora, poručio je ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras HDZ-u predstavljajući danas u Saboru izvješće o poslovanju Hrvatske agencije za malo gospodarstvo (HAMAG) za 2011. godinu.

Bio je to njegov odgovor na optužbe HDZ-ova Đure Popijača kako je teško nabrojiti što je sve Vlada do sada uspjela pokvariti, a nadovezao se njegov kolega Dujomir Marasović kazavši kako ga mora ispraviti i reći da je sve što je ova Vlada napravila napravljeno loše i krivo u gospodarskom smislu.

– Da smo ekonomsku politiku vodili kao vi 2011., ne bismo mogli aplicirati za novac iz europskih fondova. Trendovi će se ove godine promijeniti pa ćemo izići iz recesije i prvi put imati gospodarski rast – obećao je ministar Maras, no njegov pristup HDZ-ovcima zasmetao je Ivanu Šukeru koji mu je objasnio kako se ne može ponašati kao da je na placu nego mora poštovati instituciju u kojoj se nalazi.

– Vi ste došli u našu kuću i ponašajte se kao gost. Vi ste užasno nepristojan gost, pa kad nemate argumenata, onda vrijeđate – rekao je Šuker Marasu.

Predsjednik Uprave HAMAG-a Darko Liović komentirao je da su rezultati te agencije u 2011. mogli biti i bolji, no i dodao kako neće ulaziti u detalje jer je ipak sadašnju dužnost preuzeo tek u ožujku 2012.

– Mladi si je kolega uzeo za pravo da misli kako je život i svijet počeo kada je on došao u tu agenciju, isto kao što i njegovi šefovi misle da je sve počelo kada su zauzeli vlast, a rezultat je očit – osvrnuo se Popijač na Liovićev komentar i počeo nabrajati porazne gospodarske brojke iz 2012. godine. Uključio se i Marasović sa zaključkom da je SDP-ova ekonomska politika promašena i ne daje rezultate.

– Ona je tvrdoglava kao Hitler kod Staljingrada – smatra Marasović.

>>Odbor za Ustav kolegama progledao kroz prste

Ključne riječi

Komentara 9

OG
Oger
18:49 08.02.2013.

Tezak je to predmet - povijest, zar ne? Pa se nekom pobrkaju ljudi i dogadjaji. Kao Marasovicu na primjer.

ME
Megistys
16:03 08.02.2013.

Znači kada se kritizira ova neokomunistička Vlada onda se radi o uvredama, a kada onaj arogantni macho mužjak i njegovi kmetovi koje nazivaju ministrima, vrijeđaju sve i svakoga onda je to primjereno, poželjno, ispravno, pametno itd itd ? + A čuj ovog nesposobnog i neukog Marasa koji nije bio u stanju voditi partijsku blagajnu, a kamoli poduzetništvo i obrt jedne države. I to države koje po njemu i njemu sličnima esdepeovcima i posebno haenesovcima nikada ne bi ni bilo !

Avatar gospon Čarli
gospon Čarli
17:29 08.02.2013.

počelo je s pozivanjem na Oluju s kaptola... pa bombe po Zagrebu... . pa oblačenje u ratne uniforme i nošenje ratnih zastava . a evo...već dogurasmo do Hitlera....u 1941,...... , krasnu smo si Državu napravili...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije