Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ministrov plan

Maras: Ova godina bit će godina uvođenja reda i novih pravila igre

gordan maras (1)
Damir Špehar/PIXSELL
07.05.2012.
u 19:18

Uvjeren sam da će se realizirati brza cesta koja se godinama najavljuje, kazao je ministar u Bjelovaru

Ova godina će biti godina borbe da zaustavimo gospodarski pad, ali i godina uvođenja reda i novih pravila igre, poručio je Gordan Maras, ministar poduzetništva i obrta, govoreći danas u Bjelovaru lokalnim poduzetnicima kojima je došao predstaviti plan poticanja poduzetništva i obrtništva u 2012. godini.

Osvrćući se na nedavno otvorene natječaje na kojima će ministarstvo podijeliti oko 480 milijuna kuna potpora, Maras je pozvao poduzetnike da ih prouče i jave se jer, kako je kazao, još ima dovoljno vremena iako se na njih dosad već prijavilo oko tisuću tvrtki iz cijele Hrvatske.

Najavljujući neke zaokrete u sufinanciranju poslovnih zona, Maras se dotaknuo i prometne infrastrukture koja je za bjelovarski kraj jedna od rak-rana.

 – Uvjeren sam da će se realizirati brza cesta koja se godinama najavljuje – kazao je i time se pridružio cijeloj plejadi političara koja u vezi s tim građanima ove županije, kako je netko zgodno primijetio, već godinama "maže" oči. Na kraju, kako se sve ne bi svelo na ministrov monolog, poduzetnici su dobili priliku postaviti mu nekoliko pitanja na koja je dao manje-više optimistične odgovore.

Komentara 10

JO
johndoe2
19:38 07.05.2012.

Od 90 000 pravnih subjekata javilo se njih 1000 nije li to malo više od 1% ... divan će uspjeh polučiti ovaj program...sve mi se čini da će doživjeti slavu programa SA FAXA NA POSAO kad je zaposlena ,pazi sad!!!-!- samo 1 (jedna) osoba... Koja karikatura od države

CA
cavecanem
19:50 07.05.2012.

novih poreza, pardon novih pravila igre

Avatar Khuen-Héderváry
Khuen-Héderváry
19:23 07.05.2012.

Može, za početak dajte ostavku jer ste podobni i nesposbni. Do mjesta ste došli preko Račanovog sina a radili ste samo milijunske gubitke kao poslovni direktor SDP-a. Ukratko lisica će uvoditi red u kokošinjac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije