Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogrešno skrenuo

Manji avion krilom udario pješakinju u Sloveniji

Motorna jedrilica
Foto: Pixabay
1/2
17.10.2016.
u 13:05

Ljubljanska policija izvijestila je da se avion iz nepoznatih razloga počelo zanositi u lijevu stranu

Neobična nesreća dogodila se u nedjelju na sportskom aerodromu u Dolu blizu Ljubljane, kada je manji zrakoplov zbog problema pri slijetanju skrenuo na lokalnu cestu i srušio pješakinju koja je prebačena u bolnicu.

Ljubljanska policija izvijestila je da se avion iz nepoznatih razloga počelo zanositi u lijevu stranu, pri čemu je jedno krilo udarilo pješakinju koja se kretala cestom.

Žena (61) je ozlijeđena, ali nije  životnoj opasnosti. Policija, inspektorat i agencija za zračni promet nastavljaju s istragom i ispitivanjem okolnosti događaja.

>> Vozio se automobilom po pisti, pilot morao prekinuti slijetanje

Ključne riječi

Komentara 1

RA
ranko75
07:33 18.10.2016.

Imala je cast da je zvizne avion. Nije nista interesantno kada kazete da vas je udario bicikl,auto,susjed,pa cak ni konj kopitom, ali avion...ne moze avion da udari svakog, to samo specijalne ljude. Primjera radi, ako kazete da vas je neko pogodio iz pracke smijat ce vam se. Ako kazete iz pistolja ili iz lovacke puske,pa cak i iz vojnicke puske, zalit ce vas.Iz automata ili mitraljeza isto tako. Ako kazete da su vas pogodili iz minobacaca, vec ste interesantni, ali ako kazete da su upravo vas gadjali iz topa, ili bacili na vas atomsku bombu,koja slucajno nije eksplodirala, ili ce vas smatrati za pacijenta iz Vrapce, a ako vam povjeruju postivat ce vas,jer ce vam vaznost porasti. Ova pjesakinja ne bi postala tako popularna da ju je pregazio tenk, ali udario je avion (nije vazno sto je mali) i ona jos ostala ziva, ona ce biti maskota u svome malom mistu.Imace obezbjedjen posao za slijedecih nekoliko mjeseci, moci ce da ide i svima prica kako ju je udario avion.Naravno moze pricu uljepsati detaljima, kako ju je namjerno vrebao kao kobac, i stustio se na nju, pa kako je ona eskivirala i samo je zakacio itd. A tek djeci i unucima kako moze pricati. Poslije svega recenog ne znam da li je imala peh ili je imala srece da je taj avion udari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije