Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆENJE

Mama: Kazala sam mu: 'Sine, molim te k'o Boga, reci mi istinu'

polančec
Marijan Sušenj/PIXSELL
30.03.2010.
u 13:49

Otac Stjepan smatra da je njegov sin uhićen zbog toga da bi se javnosti prikazalo kako policija nešto radi.

Vijest o uhićenju bivšeg potpredsjenika Vlade brzo se prenijela i do Polančecova rodnog sela Đelekovca, nedaleko od Koprivnice. Njegovi su roditelji Stjepan i Terezija o uhićenju doznali su od novinara.

- Čim sam saznala da mi je sin uhićen, odmah sam se telefonski čula sa svojom snahom Jasminkom. Kazala mi je: "Baka, nište se nemojte brinuti. Damir nije kriv i ništa mu ne mogu mu dokazati" – ispričala je Polančecova majka Terezija.

Kazala je kako svom sinu bezgranično vjeruje. Samo ga je jednom upitala ima li istine u medijskim napisima oko njegove povezanosti s aferama u Podravki i Ini.

- Kazala sam mu: "Sine, molim te k'o Boga, reci mi istinu", a on mi je rekao da ne sumnjam u njega i da nikad do tada nije čuo za Merrill Lynch ni OTP banku. Vjerujem da moj sin ima čiste prste jer sam ga ja tako odgojila. Kako su ga odveli, tako će ga i pustiti – uvjerena je majka, koja svoje tvrdnje temelji na činjenici da Polančec nikad ne bi učinio štetu "svojoj" Podravki.

Roditelji kažu kako su sinu savjetovali da ode iz Vlade jer nisu više mogli trpjeti svakodnevne novinske članke, radijske i televizijske priloge. Za njih je ovo, kažu, strašno razdoblje. Pričaju i kako bi bolje bilo da njihov Damir nije ni sjeo u vruću fotelju potpredsjednika Vlade, nego da je ostao raditi u Podravki i bio kod kuće sa svojom obitelji.

Otac Stjepan smatra da je njegov sin uhićen zbog toga da bi se javnosti prikazalo kako policija nešto radi.

- Ne može policijska radionica biti prazna – zaključuje otac.

Komentara 32

OB
-obrisani-
14:38 30.03.2010.

Kad mu mama kaze da Polancec nikad u životu nije čuo za Merrill Lynch niti za OTP banku i ja joj vjerujem, hahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! E, stara, jel ikad cuo za Zlicnacku organizaciju? PLJUC!

OB
-obrisani-
13:17 31.03.2010.

Ja kad gledam šta su sve ovi likovi pokrali -ja nebi mogao zaradit za 100 života!

LO
Loco
14:14 30.03.2010.

Ma tako je, nitko nije krao, samo se ukralo. Svi optuženi su lijepo odgojeni i pristojni i ne bi oni nikad. Mercedes E klase je kupljen kreditom od skromne ministarske plaće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije