Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kupala se u rijeci

Maloljetnu djevojku izvukli iz Kupe, preminula u bolnici

kupa (1)
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/3
Autori: mzr/VLM, mvi/VLM
24.06.2012.
u 11:00

Nesretna djevojka u Kupu je potonula 20-ak minuta prije 9 sati, a iz vode je izvučena 10-ak minuta nakon što su prisutni kupači primijetili da je nestala

Maloljetna djevojka (17) preminula je jutros u OB Sestara milosrdnica nakon što je potonula u Kupu uz obalu kupališta Pisarovina u Jastrebarskom, potvrdila je policija. Nesretna djevojka u Kupu je potonula 20-ak minuta prije 9 sati, a iz vode je izvučena 10-ak minuta nakon što su prisutni kupači primijetili da je nestala. 

Naime, djevojka se u rijeci kupala u društvu prijateljica, a kada su ju izgubile iz vida djevojke su za pomoć u potrazi za nestalom prijateljicom, doznajemo, zamolile ostale kupače koji su bili na kupalištu.

Iako je prevezena u bolnicu, liječnici OB Sestre milosrdnice nisu joj mogli pomoći te je u 10.10 sati 17-godišnjakinja preminula.

Više detalja bit će poznato nakon očevida

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar MarkoHR
MarkoHR
11:46 24.06.2012.

Tužno, jadno i žalosno, kad netko tako mlad ostane bez života.. Djecu danas u školama gnjave i zatrpavaju s hrpom nepotrebnih gluposti, umjesto da ih na pr. obvezno nauče plivati još u osnovnoj školi.

MO
modovisisajteMaraschino
11:49 24.06.2012.

a i kupanje u rijekama je opasno... mozes se ti nauciti plivati u bazenu ili na moru ali rijeka je nesto drugo... u rijeci nikad ne smijes biti sam uvijek netko mora biti da te vidi

CH
CH2710
11:58 24.06.2012.

. 24.06.2012. u 11:46h MarkoHR je napisao/la: Tužno, jadno i žalosno, kad netko tako mlad ostane bez života.. Djecu danas u školama gnjave i zatrpavaju s hrpom nepotrebnih gluposti, umjesto da ih na pr. obvezno nauče plivati još u osnovnojj školi. ============================================================================ U pravu si... bitnije je djecu zaglupljivati "vjeronaukom", umjesto - kako ti kažeš - da ih nauče dobro plivati, kako se ponašati u prometu, pa ih naučiti i da poznaju prometne znakove kako bi danas-sutra bili sigurni vozači itd.., itd... Odvratno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije