Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kupala se u rijeci
Povratak na članak

Maloljetnu djevojku izvukli iz Kupe, preminula u bolnici

Nesretna djevojka u Kupu je potonula 20-ak minuta prije 9 sati, a iz vode je izvučena 10-ak minuta nakon što su prisutni kupači primijetili da je nestala

Komentari 6

Avatar MarkoHR
MarkoHR
11:46 24.06.2012.

Tužno, jadno i žalosno, kad netko tako mlad ostane bez života.. Djecu danas u školama gnjave i zatrpavaju s hrpom nepotrebnih gluposti, umjesto da ih na pr. obvezno nauče plivati još u osnovnoj školi.

VL
MO
modovisisajteMaraschino
11:49 24.06.2012.

a i kupanje u rijekama je opasno... mozes se ti nauciti plivati u bazenu ili na moru ali rijeka je nesto drugo... u rijeci nikad ne smijes biti sam uvijek netko mora biti da te vidi

VL
CH
CH2710
11:58 24.06.2012.

. 24.06.2012. u 11:46h MarkoHR je napisao/la: Tužno, jadno i žalosno, kad netko tako mlad ostane bez života.. Djecu danas u školama gnjave i zatrpavaju s hrpom nepotrebnih gluposti, umjesto da ih na pr. obvezno nauče plivati još u osnovnojj školi. ============================================================================ U pravu si... bitnije je djecu zaglupljivati "vjeronaukom", umjesto - kako ti kažeš - da ih nauče dobro plivati, kako se ponašati u prometu, pa ih naučiti i da poznaju prometne znakove kako bi danas-sutra bili sigurni vozači itd.., itd... Odvratno!

VL
TR
Trucker
15:43 24.06.2012.

Admine, zašto se briše moj komentar u kojem kritiziram nepoznavanje zemljopisa od strane suradnika Večernjeg Lista? Jel kroz Jastrebarsko teče rijeka KUPA? Molio bih admina da mi pokaže to kupalište PISAROVINA u Jastrebarskom! Jastrebarsko je od Kupe udaljeno ko odko od rijeke SAVE! ...A mjesto PISAROVINA je na rubu područja općine Jastrebarsko! Zar nije sramota ne poznavat zemljopis svoje domovine? Od malih nogu sam Večernji List smatrao kao DOBAR LIST ali ovaj tekst je previše! Konačno u ovim meteo uvjetima ( suša) Kupa je kod Pisarovine toliko plitka da voda jedva dostiže do KOLJENA! i može se pregazit!

VL
DU
durica
15:50 24.06.2012.

Mlada djevojka se utopila a udarne snage VL ne smatraju za potrebno napisati bar točno mjesto tragedije.

VL
DI
duncan_idaho
13:48 25.06.2012.

koliko bi života moglo biti spašeno da ama baš SVI ljudi znaju primjenit reanimaciju odmah. Uptravo su ti prvi trenuci presudni. Kad hitna stigne često je već prekasno. http://www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/439/

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.