Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vinkovci

Maloljetnom silovatelju određen jednomjesečni pritvor

osumnjičeni za silovanje
PIXSELL
07.02.2011.
u 19:49

Mladić je osumnjičen da je u petak u središtu Vinkovaca silovao 11-godišnju djevojčicu

Istražna sutkinja županijskog suda u Vukovaru Nevenka Zeko danas je nakon isteka 48-satnog zadržavanja ponovno ispitala 17-godišnjaka osumnjičenog da je u petak oko podneva u središtu Vinkovaca silovao 11-godišnju djevojčicu i odredila mu jednomjesečni pritvor.

>>Manijak zaskočio djevojčicu usred bijela dana u centru Vinkovaca

- Pritvor je određen zbog težine kaznenog djela za koji je osumnjičen - rekla je sutkinja Nevenka Zeko i dodala da je osumnjičenika za kojega je potvrdila da je rođen 1994. ispitao sudac za mladež i da je donesen prijedlog za pokretanje pripremnog postupka, što je uobičajena procedura u slučajevima kaznenih dijela koje je počinio maloljetnik.

S obzirom na to da je postupak za mladež tajan, nije željela reći je li se 17-godišnjak branio i što je iznio u svoju obranu. Koliko smo uspjeli doznati, osumnjičenik je iz vinkovačkog prigradskog naselja Mirkovci i dolazi iz problematične i socijalno ugrožene obiteljske sredine s puno djece od kojih su neki poznati policiji, a jedan od braće izdržava zatvorsku kaznu zbog fizičkog napada na trgovkinju u jednoj pekarskoj radnji.

Ključne riječi

Komentara 16

LE
leptirica11
21:57 07.02.2011.

što mačka izleže-to miševe lovi!

SA
safarik
20:13 07.02.2011.

Da li ce se ikada usvojiti zakon, da se OVAKVI POCINIOCI KASTRIRAJU? Pa to su otpadnici od drustva i treba ih sto strozije kazniti jer BUDITE SIGURNI DA CE OPET POCINITI ISTO ZLODJELO. Zamislite samo da imate dijete i da taj IZMET ucini tako nesto vasem djetetu...KAKO BI MU SUDILI:::

LE
leptirica11
21:56 07.02.2011.

kakva mama takva slama! ----doživotna robija al doslovce-ROBIJA!----

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije