Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća kod Vira

Maloljetnik poginuo u automobilu kojim se vozilo čak 8 putnika

vir,prometna nesreća (1)
Filip Brala/PIXSELL
28.07.2012.
u 09:27

U ovoj su prometnoj nesreći ozlijeđeni vozač i šestero putnika, te su zadržani u zadarskoj općoj bolnici.

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 4 sata u Viru pri slijetanju automobila mitshubishi pajero zadarskih registracijskih oznaka poginuo je 17-godišnjak sa zagrebačkog područja.

Automobilom je upravljao 21-godišnjak sa zadarskog područja, a u vozilu je bilo osam putnika. U ovoj su prometnoj nesreći ozlijeđeni  vozač i šestero putnika, te su zadržani u zadarskoj općoj bolnici.

Policija još uvijek nije izvijestila o okolnostima nesreće u kojoj je smrtno stradao mladić iz Zagreba. Državni odvjetnik Denis Sokol potvrdio je kako je prometnu nesreću uzrokovala prevelika brzina zbog čega je automobil sletio s ceste.

Policija je dodala i kako se osmero mladih nešto iza četiri sata ujutro uoči nesreće vraćalo s provoda u Viru prema Ninu odakle je navodno vozač. Još uvijek nije poznato zbog čega je on ogromnom brzinom sletio s ceste uslijed čega je njegov suvozač poginuo.

- S obzirom na oštećenja jasno je da se radilo o strašno velikoj brzini. Dat ću nalog za uzimanje uzoraka krvi i urina vozaču automobila kako bi se utvrdila konzumacija alkohola, kazao je Sokol potvrđujući da su u automobilu bile mlade osobe.

Iz policije doznajemo kao je vozaču izmjerena koncentracija alkohola u krvi veća od dopuštenih 0,5 promila.

Iako je policija navela da je ozlijeđeno šest osoba, u zadarskoj općoj bolnici zbrinute su dvije muške i dvije ženske osobe u dobi od 20 i 21 godinu.

- Četiri osobe koje su zadržane na liječenju imaju kontuzije i dobro su ugruvani. Neki imaju i po nekoliko šavova, ali su stabilno i njihove su ozljede lakše prirode. No, zadržat ćemo ih na promatranju, rekao je dr. Davor Padelin, liječnik zadarske opće bolnice.

 

Ključne riječi

Komentara 12

TU
Tupislav
11:14 28.07.2012.

Što je 8 putnika za 80 konja '|•?

Avatar MENSA
MENSA
11:24 28.07.2012.

NADAM SE..... MNadam se da dripac nije iz "podobne" obitelji kao svojevremeno onaj ubojica iz Makarske , te da će dobiti barem 5 godina "kontroliranog" sazrijevanja!

CR
crnimolo
10:51 28.07.2012.

Dečkići bili sigurno na provodu u Novalji te na povratku isprobavali svoja umijeća.Žalosno što je još jedan mladi život završio na ovakav način ,ali zakon prema ovima koji takvo nešto izauzovu je preblag,pa ako si još i nekakav sinčić lokalnih moćnika mogu ti staviti soli na rep.Savjest će ga peći cijeli život ili je cijepljen i protiv te bolesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije