Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skrenuo na suprotni trak

Maloljetnik očevim autom jurio po Zadru i skrivio prometnu nesreću. Ozlijeđen je i hospitaliziran

Ilustracija
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
06.11.2022.
u 10:43

- Slijedi mu optužni prijedlog, a automobil je zbog oštećenja izuzet iz prometa. Vozač drugog automobila nije ozlijeđen - rekli su nam u zadarskoj policiji

Maloljetnik 2005. godište u Zadru je u ulici Franka Lisice skrivio prometnu nesreću automobilom u vlasništvu njegova oca i hospitaliziran je. Potvrdili su to za Večernji list u zadarskoj policiji.

- Sve se dogodilo iza 16 sati kada je zbog neprilagođene brzine s automobilom marke Opel skrenuo na suprotni trak i sudario se s automobilom njemačkih registarskih oznaka. Maloljetnik je prevezen u bolnicu i još ne znamo koje su vrste ozljede. Alkotestiran je i nije bio pod utjecajem alkohola. Slijedi mu optužni prijedlog, a automobil je zbog oštećenja izuzet iz prometa. Vozač drugog automobila nije ozlijeđen - rekli su nam u zadarskoj policiji.

VIDEO Snimka s križanja u Splitu ostavlja bez teksta: Ovog biciklista samo je čudo spasilo

Komentara 4

DU
Deleted user
10:48 06.11.2022.

Maloljetnik očevim autom jurio po Zadru ....

PO
poluvodič
11:24 06.11.2022.

Kad bi zaustavili svakog klinca za volanom u Zadru i okolici, vidjeli bi da ih barem 30-40% vozi bez vozačke.

RS
rasta sev
13:10 06.11.2022.

Rekao bih da u Zadru ima puno vozača bez vozačke, eto mene jedan htio pogurati na semaforu izađem van i vidim čovjeka cca 50 god. i hoće me silom izgurati.Nisam ga pitao ima li vozačku ali sam primijetio da je prilično alkoholiziran a poguranac sam mu naplatio i nije se ništa bunio čim sam spomenuo policiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije