Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pretres obiteljske kuće

Maloljetnik kod kuće skrivao automatsko oružje i streljivo

PU međimurska
12.02.2024.
u 10:30

Tijekom pretrage čakovečki policajci pronašli su automatsku pušku Zastava M-70 kalibra 7,62 mm, s pripadajućim spremnikom i dvadesetak komada streljiva

Maloljetnik iz Međimurske županije skrivao je u kuću automatsku pušku! Kako je danas izvijestila Policijska uprava međimurska, počinio je kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.
 
Krajem siječnja ove godine temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu pretražene su prostorije obiteljske kuće u Strahonincu koje koristi osumnjičeni", kažu u policiji.

"Tijekom pretrage čakovečki policajci pronašli su automatsku pušku Zastava M-70 kalibra 7,62 mm, s pripadajućim spremnikom i dvadesetak komada streljiva. Puška je oduzeta i pohranjena u skladištu oružja i streljiva Policijske uprave međimurske" dodaju.

POVEZANI ČLANCI:


 
Prema osumnjičenom maloljetniku zbog počinjenja kaznenog djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, podnijet će se, najavljuju, kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

VIDEO Skrivaju ih i u barkama - policija spašavala migrante


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije