Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prodavali ukradeno

Maloljetnici uhvaćeni dok su prodavali ukradeni zlatni nakit

nakit
Reuters
05.03.2010.
u 12:07

Imotska je policija u četvrtak uhitila dvojicu maloljetnika u dobi od 16 i 17 godina podrijetlom iz Posušja jer su prodavali zlatni nakit.

Imotska je policija uhitila dvojicu maloljetnika od 16 i 17 godina podrijetlom iz Posušja jer su prodavali zlatni nakit. Zetekli su ih u Ulici kralja Zvonimira, a kod njih su pronašli veću količinu zlata, 500 eura i 200 kuna.

Policija sumnja da su od polovice veljače do uhićenja nakit kupovali od učenika srednje škole koji su ga najvjerojatnije krali od svojih roditelja. Kod njih su pronađene i dvije vage za precizno mjerenje. Naikt i novac odmah su im oduzeti, a Državnom odvjetništvu za mladež protiv obojice je upućena prijava zbog nedopuštene trgovine.

Ključne riječi

Komentara 4

SO
sokre3
11:10 08.03.2010.

šta su sve ova naša djeca naučila prateći vijesti i dnevnik

ND
natasa_de
13:17 05.03.2010.

Ne opravdavam kradju ali bit ce toga jos jer djeca vjerojatno zive u neimastini i zeljna su svega.

OB
-obrisani-
17:18 05.03.2010.

poduzetništvu su im sasjekli u cvijetu mladosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije