Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHVAĆENI DELIKVENTI

Maloljetnici u Bujama šipkama i ciglama oštetili deset vozila, šteta velika

Google Maps
17.01.2022.
u 14:01

Time su pravnu osobu iz Buja oštetili za nekoliko desetaka tisuća kuna

Četvero maloljetnih hrvatskih državljana osumnjičeno je da su oštetili više vozila u Bujama, izvijestila je istarska policija.

Kako se navodi u policijskom izvješću, maloljetnike se sumnjiči da su u razdoblju od 1. do 9. siječnja na parkiralištu u Digitronskoj ulici u Bujama šipkama, ciglama i prahom iz vatrogasnog aparata oštetili deset vozila. Time su pravnu osobu iz Buja oštetili za nekoliko desetaka tisuća kuna.

Protiv maloljetnika se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu za mladež. Budući da je jedan od maloljetnika kod sebe imao tri tzv. jointa, policija će protiv njega podnijeti optužni prijedlog nadležnom sudu radi počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije