Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna u rijeci

Autom se zabili u zid i pobjegli, a ozlijeđenog prijatelja ostavili

prometna, rijeka (1)
Goran Kovačić/Pixsell
02.09.2011.
u 14:53

Nesreća se dogodila kada je mladić, vozeći iz smjera Krimeje prema središtu Rijeke, ispod željezničkog podvožnjaka, uslijed neprilagođene brzine, udario u betonski zid uz desni rub kolnika, a potom i u željeznu zaštitu ogradu

U prometnoj nesreći koja se noćas oko 2.10 sati dogodila u Rijeci, teško je ozlijeđen maloljetnik. Policija je očevidom utvrdila da je upravljao Škodom Felicia riječkih registarskih oznaka, bez položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola. Izmjereno mu je 2,22 promila alkohola u krvi. Nesreća se dogodila kada je mladić, vozeći iz smjera Krimeje prema središtu Rijeke, ispod željezničkog podvožnjaka, uslijed neprilagođene brzine, udario u betonski zid uz desni rub kolnika, a potom i u željeznu zaštitu ogradu.

Nakon što se vozilo zaustavilo, maloljetnik koji je upravljao vozilom, te još troje maloljetnika koji su bili u vozilu i nisu zadobili ozljede, pobjegli su s mjesta nesreće. Policija ih je ubrzo pronašla, nakon čega je maloljetnik koji je upravljao vozilom zadržan. Zbog zadobivenih ozljeda maloljetnik (putnik u vozilu) prevezen je u KBC na Sušaku.

Komentara 18

BE
belizar
15:23 02.09.2011.

zašto je na fotki alfa 147, ako je upravljao škodom???

AN
AnaB1982
15:25 02.09.2011.

zašto je na fotki alfa 147, ako je upravljao škodom??? zato jer je fotografija stavljena kao ilustracija kao što i piše

Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
22:02 02.09.2011.

Rano je počeo.Budući problem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije