Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nestašni u kaštelima

Maloljetnici noću ulazili u dizalicu i viličar i zabijali se u zid!

kamenolom belaj
K. Štedul-Fabac/PIXSELL
30.06.2011.
u 12:49

Zbog takvog maloljetničkog "ludog provoda" poduzeće "Jadrankamen" trpi štetu veću od 50 tisuća kuna.

Kaštelanski maloljetnici iznimno su "maštoviti" u izmišljanju načina kako se "zabaviti". Policija u Kaštelima utvrdila je jučer, nakon završene kriminalističke obrade, da su 16-godišnjak i 15-godišnjak u više navrata u posljednje vrijeme noću upadali u prostor tvrtke "Jadrankamen" i "igrali" se radnim strojevima. Sjedali bi u dizalicu i dva viličara te se njima zabijali u zid!

Zbog takvog maloljetničkog "ludog provoda" poduzeće "Jadrankamen" trpi štetu veću od 50 tisuća kuna. Najgore je što je 16-godišnjak već dobro poznat policiji. U proteklih nekoliko mjeseci uz pomoć "kompanjona" uspio je ukrasti tri motocikla, jednog u Kaštel Kambelovcu, a dva u Kaštel Gomilici.

 

Komentara 4

VU
vucko
15:10 30.06.2011.

Vjerujem da ti maloljetnici imaju tatu i mamu koji ce sa zadovoljstvom prihvatiti poslijedice svojih prinova i jos vise poloziti paznju na njihov odgoj.

DE
denderi
15:12 30.06.2011.

tatu i mamu novčano oderati a malog na prisilan rad u preradu otpada i sakupljanja smeća

MO
mozel
18:11 30.06.2011.

U vise navrata uzimali strojeve i udarali sa njima u zid tako da su ih ostetili. Postavlja se pitanje ? kako su upalili strojeve jesu li ostetili cilinder brave ? zasto nisu odmah pozvali policiju nego su cekali vise navrata ?. Da to nije sama tvrtka ostetila strojeve.Nepravdam mogucnost maloljetnika ali mi je ovo sumnjivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije